Ugrás a tartalomra

Mi derült ki Varga Judit interjújából? - Ábrahám Róbert, Dévényi István

A Feedback című műsorunk legfrissebb adásában Dévényi Istvánnal és Ábrahám Róberttel elemeztünk Varga Judit interjúját.

Dévényi István, Ábrahám Róbert

A Hit Rádió Feedback című műsorának legfrissebb adásában Dévényi István, mfédia szakértő, és Ábrahám Róbert, a politikai elemző, beszélt a Varga Juditról, a vele készült interjúról és annak politikai, valamint médiabeli visszhangjáról.

Varga Judit és Hajdú Péter interjúja:
Dévényi István szerint a Varga Juditottal kapcsolatos interjú valójában egy monológ volt, amelyet Hajdú Péter végighallgatott. Dévényi viszont hitelesnek találta Varga Judit elmondásait, amelyek szerinte valószínűleg megtörtént eseményeket tükröznek.

"Egyébként én már azóta kaptam hideget-meleget, inkább hideget a fejemre, mert hogy nekem őszintének tűnt Varga Judit ebben a nem interjúban..."

- mondta Dévényi István.

Ábrahám Róbert az interjú kapcsán kiemelte, hogy bár nem örül annak, hogy egy igazságügyi minisztert bulvárműsorban kell látni, az ilyen típusú megnyilvánulások elemzése nélkülözhetetlen a jelenlegi média- és politikai környezetben. Úgy véli, a politika és média összefonódása elkerülhetetlen, ami alapvetően befolyásolja a közvéleményt és a politikai diskurzust.

Nem örülök annak, hogy az igazságügyi minisztert egy bulvárműsorban kell látnom, viszont hát ez megtörtént...valószínűleg minden a tudatipari harctéren fog eldőlni.

- mondta

Magyar Péter politikai karrierje:
Az adás során kitértek Magyar Péter április 6-ai nagygyűlésre való készülődésére és politikai álláspontjára. Megvitatták a közvélemény és a jogi rendszer hozzáállását a bántalmazási ügyekben, kiemelve a MeToo mozgalom hatásait és vadhajtásait.

"Magyar Péter is azt mondta, hogy ő is bántalmazottólt ebben a történetben, úgyhogy szerintem annyit lehet úgy magabiztosan kielenteni, hogy végtelen elkeserítő.."

- fejtette ki Dévényi István.

Legfrissebb