Ugrás a tartalomra

Magyar Péter ellenzékváltásra készül? - Dopeman, Lánczi Richárd

A Feedback című adásunkban Pityinger Lászlóval és Lánczi Richárddal beszélgettünk.

A Hit Rádió Feedback című műsorának legfrissebb adásában Lánczi Richárd, az Alfahír főszerkesztője és Pityinger László, Dopeman beszélgettek, a brüsszeli Konzervatív Konferenciáról, a XII. kerületi előválasztás végeredményéről és Magyar Péterről is.

Brüsszeli konferencia:
Lánczi Richárd részletesen beszámolt arról, hogy hasonló eseményeken korábban is akadályozták a rendezvényeket, amelyek politikai ellentétek miatt gyakran váltak konfliktussá. Rámutatott, hogy a rendőrség beavatkozása gyakran indokolt, hogy elkerüljék a nagyobb zavargásokat.

"Én egy hasonlót átéltem egyébként 2013 környékén. Akkor volt Londonban egy kampánykörútja volt Vona Gábornak, ahol a magyaroknak tartott volna egy előadást... mikor odaért a hely be volt zárva, a tulajdonos nem vette fel a telefont, viszont ott volt 400 antifa tüntető."

- mondta Lánczi Richárd.

"De azért azt gondolom, hogy Brüsszelben, ami elvileg az Európai Unió központjának számít, felkészültnek kéne lenni olyan szempontból, hogy egy esetleges tüntetést azt tudjanak kezelni a helyi szervek, és ne úgy kelljen megoldani, hogy bezárnak egy konferenciát."

- fejtette ki Dopeman.

Magyar Péter politikai előretörése:
Dopeman kifejtette, hogy Magyar Péter előretörése jelentős változásokat hozhat az ellenzéki oldalon, amelynek jelentős része új irányt keres a politikai térben.

"Nekem ugye, tehát a Magyar Péter jelenség az számomra - gyönyörűen írnak erről a költeményben - , hogy a Délibáb jelenség, meg az illúzió. Tehát, hogy ott igazából egy vágy testesült meg, és ez a vágy, ez nagyon sok mindent megenged, és nagyon sok mindent elnéz, és nagyon sok mindennel nem foglalkozik."

- mondta Dopeman.

Legfrissebb