Ugrás a tartalomra

Békés Márton az ellenzéki média céljairól, Seremet Sándor Moldova geopolitikai kilátásairól

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Keresztény főiskola rúgta ki tanárát, mert a homoszexualitást bűnnek nevezte, az iráni jogsértések emberiesség elleni bűncselekményeknek minősülhetnek az ENSZ szerint, imaszobák nyíltak a Corvinuson a nem keresztény vallásúak számára - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Békés Márton: Kik állnak az ellenzéki média mögött?

Mennyire független-objektív az ellenzéki média – mint ahogy azt gyakran saját magáról állítja – erről beszélgettünk Békés Mártonnal, a 21. Század Intézet igazgatójával a Hit Rádió Világnézet műsorában. megjegyzésére.


A tüntetéseket az oroszok gerjeszthetik? – Seremet Sándor

Seremet Sándor, a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója, az Eurázsia Központ szakértője volt Fekete Rita műsorvezető vendége a Világnézet műsorában. Moldova geopolitikai kilátásairól, gazdasági helyzetéről, belpolitikai viharairól beszélgettünk az interjú során. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mekkora annak a valószínűsége, hogy az oroszok gerjesztenek puccs-hangulatot az országban?


Főhős 23. rész - Saul - Sugár András

Királynak kenték fel, majd közölték vele, hogy tulajdonképpen ez nincs Isten tökéletes akaratában. Sugár András, a Hit Gyülekezete lelkésze volt a Hit Rádió Főhős című műsorának a vendége. Saul kisebbrendűségi érzése abból is fakad, hogy Benjámin törzséből származik. Egy sajnálatos eset után gyakorlatilag majdnem kiírtották a törzset. Isten segíteni akart Saulnak, hogy az elhívását betölthesse, több jelet is adott neki. Ennek ellenére rengeteg hibát elkövetett, a lázadás pedig felszínre hozza a régi problémákat.


A hitradio.hu hírei 🌎

Keresztény főiskola rúgta ki tanárát, mert a homoszexualitást bűnnek nevezte

Egy főiskola az Egyesült Királyságban vitát váltott ki a Szentírásról és a toleranciáról, miután kirúgott egy előadót egy olyan tweet miatt, amelyben a homoszexualitást "bűnnek" nevezte.


További hírek:


TobyMac: Abbahagytam a Biblia olvasását miután a fiam meghalt, de Isten visszahívott

Bővebben!

ENSZ: az iráni jogsértések emberiesség elleni bűncselekményeknek minősülhetnek

Bővebben!

Imaszobák nyíltak a Corvinuson a nem keresztény vallásúak számára

Bővebben!

🎙️

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Beilleszkedés, közegváltás, kihívások

Ami fontos! - Családi Magazin

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb