Ugrás a tartalomra

TobyMac: Abbahagytam a Biblia olvasását miután a fiam meghalt, de Isten visszahívott

Érezte, hogy Isten arra ösztönzi, hogy folytassa.

A Grammy-díjas keresztény előadó, TobyMac nemrég azt mondta a koncertlátogatóknak, hogy fia, Truett 2019-es halála rövid időre arra késztette, hogy ne olvassa tovább a Bibliát.

A hétszeres Grammy-győztes elmondta, hogy éppen a Bibliát olvasta végig, a Teremtéstől a Jelenések könyvéig, amikor tragédia sújtotta. Truett McKeehan 2019-ben halt meg 21 éves korában. TobyMac legújabb, Life After Death című albumán található dalok közül sokat ez a tragédia ihletett.

"Nagyjából az Ószövetség felénél tartottam, mielőtt fia meghalt. Nem igazán volt szívem tovább olvasni, úgyhogy letettem"

- mondta TobyMac az Ill. állambeli Moline-ban, a Hits Deep turnéján.

A floridai Esteróban a koncertlátogatóknak elmondta, hogy több reggel kihagyta a Szentírás olvasását. Azt mondta, érezte, hogy Isten arra ösztönzi, hogy folytassa. Azt is elmondta, hogy több leckét is megtanult a keresztény hitről.

"Felnéztem Istenre, és azt mondtam neki: 'Adok neked egy esélyt. Elég merész dolog ezt mondani az egész teremtés Istenének, érted, mit mondok? De ezt mondtam"

- mondta TobyMac Moline-ban.

"És tovább olvastam. És tanultam valamit a kapcsolatról. Tudod, nem lehet kapcsolatod senkivel, ha nem beszélsz velük, és ők sem beszélnek veled. Nem lehet kapcsolatod, ha nem figyelsz rájuk, és ők sem figyelnek rád."

-mesélte.

Isten Igéje - tette hozzá - így beszél hozzánk.

"Mi pedig úgy beszélgetünk Vele, hogy imádkozunk. Ezért folytattam tovább. És van valami gyönyörű dolog, amit megtanultam, ami az Istennel való kapcsolatból fakad. Ő ígéreteket tesz nekünk, és az ígéret, amibe [az elmúlt években] belekapaszkodtam, a következő: Isten megígérte, hogy ha kapcsolatunk van vele, akkor soha nem hagy el minket... Lehet, hogy nem változtatja meg azt, ami történt. Lehet, hogy nem változtat meg mindent. De Ő nem megy el"

-mondta.

Hozzátette: "Nem számít, mekkora fájdalomban vagy ma este ... ha kapcsolatod van Istennel, Ő ott van. Ő nem megy el. Ő hűséges marad."

(Christian Healdines)

Legfrissebb