Ugrás a tartalomra

Az amerikaiak nagy része feladta az "amerikai álom" kergetését

A Hit Rádió legfontosabb beszélgetései és hírei!

Rendkívül ritka, 2500 éves ezüstérmére bukkantak Izraelben egy ásatás során, 14 év börtönre ítéltek egy keresztény lelkészt Kínában, az amerikaiak nagy része feladta az "amerikai álom" kergetését, Netanjahu: az amálekitákról szóló bibliai idézet nem népirtásra való felhívás - összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb adásokat a Hit Rádió eheti műsorából, és kiválogattuk a legérdekesebb beszélgetéseket és híreket a Hit Rádió ezen a héten elhangzott tartalmai közül!


Happy Day - Minden reggel 06:00-tól a Hit Rádióban🎙️

🟡Kegyelemből van a megtartás - Füzér Norbert


Válogatás a héten elhangzott legérdekesebb műsorainkból 🎙️

Mekkora veszélyt jelent Európa számára egy orosz győzelem? - Robert C. Castel

A Hit Rádió legfrissebb adásában Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő, az NKE kutatója volt a vendégünk, akivel az ukrán háborúról és az európai lehetőségekről beszélgetünk.


Bogár László: Háborút jósol Magyarországnak a Világgazdasági Fórum

A Hit Rádió legfrissebb adásában Bogár László közgazdász volt a vendégünk, akivel a Világgazdasági Fórumról beszélgettünk.


Hágai bíróság: Miért pont Dél-Afrika vádolta meg Izraelt? – Sebes Gábor

A Hit Rádió legfrissebb adásának témája: Dél Afrika beperelte a nemzetközi bíróságon Izraelt népírtás vádjával. Sebes Gábor publicista volt a vendégünk, aki szerint amennyiben az ideiglenes tűzszünetet kikényszerítenék Hágában, ez megakadályozná a gázai hatalomváltást.


Megrendülés, szomorúság és élni akarás jellemzi most Izraelt - Király Tamás

A Hit Rádió adásában Király Tamással beszélgettünk, az aktuális izraeli belpolitikai helyzetről, közhangulatról, biztonságról.


Kereszténység a világban: Nyugaton hanyatlik, a világ többi pontján üldözik?

A Hit Rádió legfrissebb adásában a kereszténység jelene és jövője volt a téma. Világszinten minden eddiginél nagyobb az ébredés, de e mellett sajnos még mindig óriási probléma a keresztényüldözés, amelynek ráadásul még mindig nincs megfelelő visszhangja. Aggodalomra ad okot a nyugati kereszténységben tapasztalható szekularizáció is. Mit lehet látni ma, és milyen jövő várható? Dr. Békefy Lajos szociál etikus, közíró, református lelkész, Kodó Tímea, az Open Doors Magyarország munkatársa és Márkus Tamás református lelkész voltak a Hit Rádió vendégei.


Nándi mesék: közös élmények a gyerekekkel – Koczkás Sándor

A Hit Rádió legfrissebb adásában Koczkás Sándor, a Nándi mese, és a Játékautók című Youtube csatornák szerzője beszélt újonnan megjelent könyvéről.


A hitradio.hu hírei 🌎

Az amerikaiak nagy része feladta az "amerikai álom" kergetését

Az amerikai felnőtteknek csak mintegy negyede hiszi, hogy még mindig igaz az "amerikai álom", miszerint kemény munkával lehet sikereket elérni.


További híreink:

14 év börtönre ítéltek egy keresztény lelkészt Kínában

Bővebben!

Rendkívül ritka, 2500 éves ezüstérmére bukkantak Izraelben egy ásatás során

Bővebben!

Netanjahu: az amálekitákról szóló bibliai idézet nem népirtásra való felhívás

Bővebben!

Műsortárból ajánljuk:


A Hit Filozófiája - 1. évad 8. rész - A Messiás

Meghallgatom!

Legfrissebb