Ugrás a tartalomra

Vukics Ferenc: Ki akadályozhatta volna meg a háborút?

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

A Pink Floyd alapítótagja lett „a világ egyik legismertebb antiszemitája”, az ugandai rendőrség 40 keresztény gyermeket mentett meg emberrablási csalásból, keresztény könyvesbolt perel egy várost, amiért az megköveteli az ügyfelek által preferált névmásokat - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Vukics Ferenc: Ki akadályozhatta volna meg a háborút?

Egy éve tart az orosz-ukrán háború. Vukics Ferenc, Nemzetvédelmi Szabadegyetem alapítója, a szilajcsiko.hu szerkesztője, a Magyarok Országos Gyűlése rendezvény főszervezője volt a Hit Rádió Háttérben című műsorának vendége. „Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy attól a pillanattól, hogy a Nyugat blokkolja a békét, ettől fogva az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság is ugyanúgy felelős az ukrajnai eseményekért, mint Oroszország.”- mondta vendégünk. "A politikának az lett volna a dolga, hogy megakadályozza a háborút. Felbecsülhetetlen a kár, ami Ukrajnát érte. Magyarország nem véletlenül akar kimaradni ebből a konfliktusból" – tette hozzá. Műsorvezető: Fekete Rita Szerkesztő: Joób Rhodé


Szétesőben az amerikai társadalom? - Deepstage

A Deepstage adásában az amerikai és német gazdaság veszélyzónájáról és az orosz gazdaság fellendüléséről beszélt Rehák-Rimaszombati Andrea, majd említést tesz a szétesőben lévő amerikai társadalomról is.


A földrengés áldozatait is segítik a magyar keresztények – Szobota István, Kiss Péter

Szobota István a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának munkatársa és Kiss Péter a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának igazgató helyettese és Humanitárius akciókért, műveletekért felelős koordinátora számolt be a szír és török katasztrófa sújtotta területek támogatásáról. Miként segít a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata? Hova jutnak el pontosan a hívők adományai? Mások voltak a tapasztalatik Szíriában és Törökországban. Szíriában alapvető szükségletek betöltésére volt szükség, Törökországba pedig szabadabban lehet bejuttatni adományokat.


"Apokaliptikus volt a hangulat" - Pinkóczi Diána, Szabó Márk

A törökországi földrengés utáni mentésben résztvevő kutyás mentőcsapat tagjaival Pinkóczi Diánával, mentőkutya vezetővel, és Szabó Márkkal, a Baptista Szeretet Szolgálat Rescue24 koordinátorával beszélgettünk a mentés menetéről és a kutyák kiképzéséről. Pinkóczi Diána kutyáját, Kevlárt is magával hozta a beszélgetésre.


A hitradio.hu hírei 🌎

Egyre több amerikai sokallja az ukrajnának nyújtott támogatást

Miközben az Egyesült Államok növeli az Ukrajnának nyújtott katonai segélyt, nőtt azoknak az amerikaiaknak az aránya, akik szerint az USA túl sok támogatást nyújt. Most már körülbelül egynegyedük (26%) szerint az USA túl sok támogatást nyújt Ukrajnának, míg 31% szerint a megfelelő mennyiséget, 20% pedig azt szeretné, ha az USA további segítséget nyújtana Ukrajnának. Azon válaszadók aránya, akik szerint az Egyesült Államok túl sok támogatást nyújt Ukrajnának, 6 százalékponttal nőtt tavaly szeptember óta.


További hírek:


Keresztény könyvesbolt perel egy várost, amiért az megköveteli az ügyfelek által preferált névmásokat

Bővebben!

Az ugandai rendőrség 40 keresztény gyermeket mentett meg emberrablási csalásból

Bővebben!

A Pink Floyd alapítótagja lett „a világ egyik legismertebb antiszemitája”

Bővebben!

🎙️

Holnap a Hit Rádióban 🎙️

🔵 Világnézet 10:00-tól

Műsorvezető: Petrőcz Katalin


📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Gyermeknevelés

Családban Marad

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb