Ugrás a tartalomra

"Tiszteljük Istent mindenben, amit teszünk" - hat éve zajlik a per a keresztény cukrász ellen

A Hit Rádió legfontosabb beszélgetései és hírei!

"Ott feküdtem és a családomra gondoltam"- a Fauda sztárja nyilatkozott a történtekről, Mark Zuckerberg is a mesterséges szuperintelligencia létrehozásán dolgozik, hat éve zajlik a per a keresztény cukrász ellen, 245 ezer holokauszt-túlélő van még életben szerte a világon - összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb adásokat a Hit Rádió eheti műsorából, és kiválogattuk a legérdekesebb beszélgetéseket és híreket a Hit Rádió ezen a héten elhangzott tartalmai közül!


Happy Day - Minden reggel 06:00-tól a Hit Rádióban🎙️

🟡Szánd oda az életed Istennek - Virga Miklós


Válogatás a héten elhangzott legérdekesebb műsorainkból 🎙️

Hack Péter: Európa nemzetei ketyegő bombákon ülnek

A Keresztkérdés legfrissebb adásában Prof. Hack Péter tanszékvezető egyetemi tanár, a Hit Gyülekezete lelkésze volt a vendégünk, akivel az orosz-ukrán háború aktuális helyzetéről, Izrael nemzetközi bíróság előtti peréről és Európa válságáról beszélgettünk.


Hogyan befolyásolja a politikai gondolkodást az iszlám? - Sayfo Omar

A Hit Rádió legfrissebb adásában annak igyekeztünk utánajárni, hogy az iszlám hogyan befolyásolja a politikai gondolkodást. Főként arra a három országra (Irán, Jemen, Szaúd-Arábia) igyekeztünk koncentrálni, ahol ma teokrácia van.


Izraeli háború: nincs jó megoldás? - Robert C. Castel

A Hit Rádió vendége volt Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő, az NKE kutatója volt a vendégünk, akivel az ukrán háborúról és az izraeli háborúról is beszélgetünk.


A női életpálya Bibliai szemmel - Fekete Rita, Petrőcz László, Vígh-Miklósdy Ramóna

Miért szeretnének a nők mindenhol maximumon teljesíteni? Lehet elhívása egy nőnek egyszerre az anyaságra és a karrierre is? A Navigátor legfrissebb adásában ezekre a kérdésekre kerestük a választ. Következő műsorunkban, pedig az apákról tervezünk beszélgetni. Petrőcz László lelkész, Fekete Rita Hit Rádiós műsorvezető és Vígh-Miklósdi Ramóna jogász volt a vendégünk.


Milyen sajátosságai vannak a munkahelyi gyásznak? - Nagy Zsolt

Vendégünk Nagy Zsolt, Mentálhigiénés szakember, gyászcsoport vezető, akit a munkahelyen és kollegiális kapcsolatokban előforduló veszteségekről kérdeztünk.


A hitradio.hu hírei 🌎

"Ott feküdtem és a családomra gondoltam"- a Fauda sztárja nyilatkozott a történtekről

Kiengedték a kórházból a Fauda sztárját, aki súlyosan megsérült a gázai harcok során.


További híreink:

Mark Zuckerberg is a mesterséges szuperintelligencia létrehozásán dolgozik

A múlt héten a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg bejelentette, hogy több százezer mesterséges intelligencia feldolgozó chipet fog vásárolni, a szakértők viszont aggódnak, hogy mire akarja használni őket.


Felmérés: 245 ezer holokauszt-túlélő van még életben szerte a világon

79 évvel a zsidóság ellen valaha elkövetett legkegyetlenebb népirtás után, 2023 augusztusában még mindig 245 ezer holokauszt-túlélő él szerte a világon. – derül ki a Hardship Fund Supplemental Payments jelentéseiből.


"Tiszteljük Istent mindenben, amit teszünk" - hat éve zajlik a per a keresztény cukrász ellen

Egy keresztény cukrász Kaliforniában ismét egy állami bíróságtól kért segítséget, hogy a hitének megfelelően működtethesse a cukrászdáját.

Műsortárból ajánljuk:


A Hit Filozófiája - 1. évad 9. rész - A megváltás konstrukciója

Meghallgatom!

Legfrissebb