Rekordot döntött "A Kiválasztott" alkotóinak új animációs filmje

Kegyelmet kapott Herzog kérésére az Emírségekben halálra ítélt arab izraeli nő, közönségfinanszírozási rekordot döntött "A Kiválasztott" alkotóinak új animációs filmje, Izrael segítene Afrikának visszaszorítani a Szaharát - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Azeri-örmény konfliktus: megrendült az Európába és Oroszországba vetett bizalom?

Mi a szerepe Oroszországnak a konfliktus kezelésében? Érvényesülhet-e az EU diplomáciai súlya a térségben? Amennyiben Oroszország súlya csökkenne az ukrajnai háború következtében, kihez fordulhatnak a posztszovjet térségek? Alkonyi Zalán, az MCC munkatársa volt a Világnézet vendége.


A német zöldek már az életet is ellehetetlenítik?

A Deepstage műsorában Amerikának és Németországnak jut a főszerep. Az Egyesült Államokban lassan már mindenki a woke ideológiát népszerűsíti, míg a németeknél a zöldek kezdik az életet is ellehetetlenítik az országban.


Rejtett családi örökségeink: a transzgenerációs hatás - Limpár Imre

Őseink sorsa tudattalanul is hat ránk befolyásolva az identitásunkat és a személyes kapcsolatainkat. Limpár Imre szakpszichológus válaszolt a trauma következményeiről és az önismereti folyamatokról szóló kérdéseinkre a Platform adásában.


Jog, etika, jövőkép: felkészültünk az A.I. szabályozására? - Dr. Menyhárd Attila

Bombaként robbant be az elmúlt időszakban a Chat GPT mint a mesterséges intelligencia úttörője. A mesterséges intelligencia felfutása természetesen megkívánja a jogi szabályozást is. Rengeteg kérdés merül fel a jogász világban a mesterséges intelligenciával kapcsolatban, kezdve az autonóm döntéshozó rendszerek jogi szabályozásától, akár addig, hogy a mesterséges intelligencia rendelkezhet-e alapjogokkal. Mennyire etikus, hogy a MI az emberek saját adatait használja fel? Mennyire kell egyáltalán szabályozi a mesterséges intelligenciát? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Menyhárd Attilával, egyetemi tanárral, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar oktatójával a Hit Rádió Világnézet műsorában.


A hitradio.hu hírei 🌎

Felmérés: a finnek ugyan boldogok, de az anyák kimerültek

Az YLE által ismertetett nemzetközi tanulmány szerint a finn szülők a hetedik helyen állnak a szülői fáradtság tekintetében, annak ellenére, hogy a World Happiness Report szerint Finnország a "világ legboldogabb országa".

A szülői fáradtságot olyan folyamatos kimerültségként határozzák meg, amely az öröm elvesztését és a különböző gondozói szerepektől való érzelmi eltávolodást eredményezi.

Bár Finnország számos nagyvonalú állami programot kínál, amelyek között fizetett szülői szabadság is szerepel, a szülők még mindig kiégettnek érzik magukat.


További hírek:


Javaslat a Knesszetben: börtönbüntetést szánna két képviselő azoknak, akik Jézusról beszélnek

Bővebben!

Szexuális visszaélések áldozatai találkoztak a pápával

Bővebben!

Közönségfinanszírozási rekordot döntött "A Kiválasztott" alkotóinak új animációs filmje

Bővebben!

Izrael segítene Afrikának visszaszorítani a Szaharát

Bővebben!

Kegyelmet kapott Herzog kérésére az Emírségekben halálra ítélt arab izraeli nő

Bővebben!

🎙️

Holnap a Hit Rádióban 🎙️

🔵 Világnézet 10:00-tól

Műsorvezető: Fekete Rita

🔴 A Háttérben 18:00-tól

Műsorvezető: Fekete Rita


📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Lélekművelés 1. rész - Kik vagyunk? Identitásunk alakulása, alakítása

Lélekmód

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️