Ugrás a tartalomra

Videó: így dicsérik Istent a rabok a börtönfalak között

A God Behind Bars Amerika legveszélyesebb börtöneibe is eljuttatja az evangélium üzenetét.

Egy keresztény szolgálat nemrégiben közzétett egy videót, amelyben betekintést nyerhettünk, hogy milyen az, amikor egy szigorúan őrzött börtön sokszor életfogytiglanra ítélt rabjai teljes szívből dicséreteket énekelnek és Istenhez imádkoznak. - számol be a CBN.A megható jeleneteket a God Behind Bars (Isten a rácsok mögött) nevű szervezet osztotta meg, amely különböző gyülekezetekkel együttműködve segítenek eljuttatni a evangéliumot a börtön falai mögé az Egyesült Államokban.

"Töltsetek egy kis időt Jézussal, kezdjetek el gondolkodni azokon a dolgokon, amelyekért hálásak vagytok"

– szólt a rabokhoz Jake Bodin, a God Behind Bars igazgatója, mielőtt bele kezdtek volna az éneklésbe.


Ezután a foglyok elkezdtek hálát adni, kezek emelkedtek a magasba, majd a terem megtelt a 150 rab dicsőítő éneklésével..

"Ahogy elkezdtük játszani a 'Gratitude' című számot Brandon Lake-től, az imádkozó férfiak lelke megváltozott"

– olvasható a videó leírásában.

"Ezek a bebörtönzött férfiak ujjongani és tapsolni kezdtek, miközben énekeltek.


Ez azonban nem első videó vagy bizonyságtétel a God Behind Bars (Isten a rácsok mögött) részéről, mivel a szervezet tagjai a közösségi média platformokon folyamatosan beszámolnak a börtönmissziós szolgálatról, ahol bemutatják, hogyan változik meg a rabok élete a Jézus Krisztussal történő találkozásuk után. Ahogyan arról a CBN is nemrég beszámolt, egy alkalommal 130 rab keresztelkedett meg a szolgálat során.

Az egyik legszigorúbb biztonsági védelemmel őrzött börtön egyik rabja megkeresztelkedik a God Behind Bars szolgálata alatt. 
"A függőségek megtörnek, a megbocsátás uralkodik, és Jézus győz"

– írta a szervezet.


Legfrissebb