Ugrás a tartalomra

Vérszövetséget ajánlottak a pokolban a brit tehetségkutató egyik versenyzőjének

Egy podcastban mesélte el a bizonyságát.

A KNE nevű énekes-tánccsapat a Britain's Got Talent nevű tehetségkutató show-ban. Kép forrása: Rex Features

A Britain's Got Talent című tehetségkutató show egyik versenyzője elmesélte, hogyan ajánlottak fel neki egy ördögi alkut a sikerért és a gazdagságért cserébe.

Ishe a Nemesis nevű utcai táncegyüttes vezetője volt a brit tehetségkutató műsorban, aki a Touching the Afterlife című podcast sorozatban számolt be a vele történtekről.

Ishe-nek elmondása szerint fiatal kora óta voltak spirituális megtapasztalásai, és hosszú éjszakái, mivel borzasztó rémálmok gyötörték, és bár próbált a maga módján megoldást találni a problémára, a helyzet elmondása szerint egyre rosszabbodott.

Isha mindeközben elkezdett nyitni a különböző okkult tevékenységek felé, és végül egy New Age-el foglalkozó Youtube csatornán kötött ki, ahol számos spirituális gyakorlatra tett szert a videókból.

Egyre jobban beleásta magát az olyan okkult praktikák tanulmányozásába, mint az úgynevezett "asztrális utazás", amely során az ember szelleme elhagyja a testét, és különböző démonikus megtapasztalásokban lesz része, de foglalkozott gyógyító kristályokkal és egyéb New Age-es gyakorlatokkal is.

Egy nap azonban a YouTube feldobott egy olyan videót, ahol a fent említett csatorna egyik alapító tagja arról beszél, hogyan adta át életét Jézus Krisztusnak.

Isha kételkedni kezdett, de továbbra is folytatta a meditációkat, majd egy megrázó természetfeletti megtapasztalás után, úgy döntött, felhagy az okkult praktikák használatával, mivel azt gondolta, hogy Isten mmentette meg őt a haláltól.

Közben tánccsapatával jelentkezett a tehetségkutató versenyre, ahol egészen szép eredményeket értek el. Ekkor a fiatal táncos elmondása szerint már sokat gondolt a kereszténységre, de nem tudta pontosan, hol kezdje. 2017-ben Isha nagyon beteg lett, tüdő-és mandulagyulladással feküdt az ágyában, és hirtelen úgy érezte, mintha valami megragadta volna, és kitépte volna őt a testéből és zuhanni kezdett.

"Láttam egy látomást, ott álltam egy színpadon, és megnyertük a show-t"

- emlékezett vissza. A látomásban Isha látott egy gyönyörű házat, gazdag volt, és mindene megvolt. majd hirtelen minden elsötétült, és egy belső hangot hallott a mi azt kérdezte:

"Mit kell tennem, hogy mindezt megkapjam"

- számolt be a történtekről Isha.

Ezt követően a teljes sötétségben egy fehér tekercs jelent meg, arany szegéllyel, és Isha egyből tudta, hogy miről van szó, mert korábban már olvasott erről. Ez egy olyan szerződés volt, amelyet a saját vérével kellett volna aláírnia a sikerért cserébe.

Állítása szerint semmit nem válaszolt, elég volt csak arra gondolnia, hogy esze ágában sincs szövetséget kötni a Sátánnal, és abban a pillanatban az ágyában találta magát.

Ekkor egy sötét, másfél méter magas alak jelent meg az ágya mellett,ezért Ishe teljesen lebénult a félelemtől, de aztán eltűnt.

Ishe és csapata az elődöntőig ugyan eljutott, de végül nem nyerték meg a versenyt. Ekkor tanulmányozni kezdte a különböző vallásokat, mert azután ami vele történt, nem akart rossz döntést hozni, és végül a keresztény hitben találta meg mindazt, amit keresett.

Az interjú során Ishe számos alkalommal hangsúlyozta, hogy a látszatra ártalmatlannak tűnő okkult praktikák, mind ajtókat nyithatnak meg gonosz szellemi lények előtt, és felhívta a figyelmet az ima jelentőségére is.

( Touching The Afterlife - Youtube, Daily Star)

Legfrissebb