Ugrás a tartalomra

Van egy terv Amerika elpusztítására?

Fényképes azonosítás nélkül is beléphetnek az országba a migránsok.

Az Amerikai Közlekedésbiztonsági Szervezet (TSA) dolgozói. - Kép forrása: Mark Lennihan/AP

Egy amerikai politikai kommentátor szerint a migráció megkönnyítésvel tennék tönkre az országot. - számol be a Daily Wire.

A Miami nemzetközi repülőtéren készült fotón a Közlekedésbiztonsági Szervezet közleménye látható, amely szerint a repülőtéren az Egyesült Államokba belépő migránsoknak nem kell fényképet felmutatniuk, sem fényképet készíteniük magukról ahhoz, hogy beléphessenek az országba.

A fényképet Dave Rubin, politikai kommentátor készítette, majd az X-en közzétett bejegyzésben fejtette ki véleményét a látottakkal kapcsolatban:

"Ez az abszolút őrület állapota, ez történik a repülőtereinken. A Pre-TSA sorban állok, ahol a migránsoknak nem kell személyi igazolványt felmutatniuk ahhoz, hogy átjussanak a biztonsági ellenőrzésen, és az ő döntésükön múlik, hogy akarnak-e fényképet készíttetni magukról.

-részletezte Rubin majd kijelentette:

"Van egy terv Amerika elpusztítására."

A közleményen ez állt:

"Az amerikai repülőtér nem amerikai állampolgárságú okmányainak hitelesítése a CBP One technológiával történik".

A CBP One egy 2020 októberében indított mobilalkalmazás, amely segít a bevándorlóknak előzetesen időpontot egyeztetni a beléptetőkapuknál.   

A közlemény szerint a rendszer használata meglehetősen egyszerű, néhány lépésben felsorolják a tennivalókat.

1. Értesítse a TSA-tisztet, arról, hogy Ön migráns. 

2. A TSA tisztviselő fényképet készít (nem kötelező). 

3. Ha kérik, adja meg idegenrendészeti azonosító számát vagy életrajzi adatait. 

4. Kövesse a tisztviselő utasításait.

A fényképek rögzítése önkéntes, ha valaki nem kívánja, hogy fényképet készítsenek róla, akkor csak szólnia kell a TSA tisztviselőnek, de a külföldi azonosító számának vagy az életrajzi adatainak megadása akkor is kötelező, ha nem hagyja magát lefényképezni.

Legfrissebb