Ugrás a tartalomra

USA: vasvillát lóbált a diákok feje fölött egy ördögnek öltözött tanár

Nem mindenki volt vevő a "poénra".

Vizsgálat indult egy tanár ellen Arizonában, amiért Halloween alkalmából ördögnek öltözött és vasvillával kalimpált a diákok feje fölött - számol be a The Christian Post.

Az eset az Arizona államban található Mesa High School-ban történt, amelyről a gimnázium másodéves keresztény diákja, Nathaniel Hamlet számolt be édesapjának, aki jelentette az incidenst az iskolai tanácsnak.

A diák beszámolói szerint a tanár fején ördögszarvak voltak, kezében pedig vasvillát tartott, amikor belépett az osztályterembe.

A beszámolók szerint a tanár vasvillát lóbált a diákok feje fölött, miközben azt mondogatta, hogy:

"Üdvözlégy Sátán."

Egyesek jó tréfának vélték, többeket viszont érthető módon kellemetlen érintett az eset, a keresztény diák ezért megkérte, hogy fejezze be, amit csinál, mivel úgy érzi, az sérti a keresztény hitét.

Nathaniel Hamlet a helyi televíziós csatornának adott interjúban. - Képernyőfotó
"Mondtam neki, hogy ne csinálja ezt velem, és ellöktem a vasvillát. Talán háromszor vagy négyszer is, de továbbra is ezt mondogatta, és csinálta."

Az esettel kapcsolatban a diák édesapja is elmondta véleményét.

"Ami igazán kiverte nálam a biztosítékot, az az, hogy folyamatosan azt mondta neki, hogy 'ne tegye', de a tanár továbbra sem hagyta abba”

Az incidens következtében a tanárt fizetett szabadsdágra küldték, amíg ki nem vizsgálják az esetet.

"A humánerőforrás részlegünk csütörtök reggel megkezdte a vizsgálatot, és a vizsgálat eredményéig a tanárt fizetett igazgatási szabadságra helyezte" - áll a Mesa Public Schools által kiadott közleményben.Legfrissebb