Ugrás a tartalomra

(18+) Meleg szexről szóló könyvekre esküdött fel a fairfax-i iskolaszék új elnöke

A Biblia helyett.

Karl Frisch / Fairfax County School Board

Több, más iskolatanácsok által betiltott meleg szexet is tartalmazó könyvekre tette le az esküt a fairfaxi iskolaszék újonnan kinevezett elnöke. - írja a Daily Wire.

Karl Frisch, aki a Fairfax megyei iskolaszék elnöke lesz, a Bibliát olyan könyvekre cserélte, mint a "Lawn Boy", a "Gender Queer" és a "Flamer". Férfi partnere tartotta a könyveket, miközben a bal kezét rájuk tette, a jobb kezét pedig a levegőbe emelte.

"Az öt, más iskolarendszerek által leggyakrabban betiltott LMBTQ-témájú könyvek halmára esküdött fel"

- írta Frisch kampánya a honlapján.

2021 szeptemberében Frisch kivételével szinte a fairfaxi iskolatanács összes tagja elmenekült az emelvényről, amikor egy anya sokkoló részleteket olvasott fel a könyvekből, amelyek minden szemérmességet nélkülöző módon írják le egy homoszexuális fiú tapasztalatait más férfiak nemi szervével, és a velük létrejött szexuális aktusokkal kapcsolatban.

Az igazgatótanács egyik tagja ezután megpróbálta lenémítani a mikrofonját, mondván, hogy
"gyerekek vannak a közönségben".

(A jelenlévők a Daily Wire-nek azt mondták, hogy nem láttak gyerekeket a késő esti testületi ülésen).

Az anya azt válaszolta:

"Ezek a könyvek gyermekek számára is elérhetők az iskolai könyvtárakban".

Frisch kaliforniai demokrata kampánytanácsadó, és kevés dolog köti őt Virginiához. Első ciklusát 2019-ben nyerte el az iskolaszékben, miután hatalmas összegeket gyűjtött az államon kívüli adományozóktól az LMBTQ-kérdésekre alapozva. Elmondása szerint ő is áldozat, mivelhogy ateista, és szerinte Fairfax

a "vallási szélsőségesek célpontja, ahol "vallásos őrültek bújnak elő a fák mögül". Véleménye szerint a város "a jobboldali vallási fanatizmus epicentruma". 

A Fairfax megyei iskolaszék minden tagja demokrata. Az iskolaszék korábbi elnöke, Rachna Sizemore Heizer, Howard Zinn radikális Amerika-ellenes történész egyébként "Az Egyesült Államok népi története" című könyvének egy példányára tette le az esküt.

Legfrissebb