Ugrás a tartalomra

Tusk győzelme után a lengyel köztévéből is árad gender ideológia

El akarják pusztítani a katolikus egyházat, hogy helyette a gender ideológiát hirdessék.

Kpp forrása: X

Az első adást éppen a katolikus ünnep, vízkereszt napján mutatták be, nem véletlen - írja Vadhajtások.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Lengyelországban Donald Tuskék kerültek hatalomra, akik nemrég azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy erőszakkal elfoglalták a lengyel köztelevíziót.

Patryk Jaki, lengyel EP-képviselő a Facebookon írta:

"Ez megy a TVP-n az Epifánia ünnepén."

Jaki szerint a kötelező doktrína már régóta megy a TVN-en és a képviselő beszámolói szerint a mainstream média 90 százaléka már eddig is a "kötelező LMBTQ doktrínáktól" volt hangos, most azonban a lengyel köztévén, a TVP-n is elindult az ideológia népszerűsítése. Elmondásuk szerint szándékukban áll támogatni a Lengyelországba irányuló kötelező migrációt, az azt ellenzőket pedig támadni és rasszistának nevezni, kinevetni a hagyományt, a lengyelséget, és helyette a kozmopolitizmust hirdetni. Véleményük szerint "az Eu-nak mindig igaza van", és nem rejtik véka alá, hogy szándékukban áll

nevetségessé tenni a hagyományos családot és kíméletlenül elpusztítani, kigúnyolni a katolikus egyházat, és helyette a gender ideológiát hirdetni.

"Ha a lengyelek többségét ebben a szellemben nevelik, akkor egy saját tulajdonságok nélküli hely leszünk a térképen, egy fénymásoló, amit senki sem tisztel. Könnyű célpont Putyin vagy utódai számára"

-fejtette ki véleményét a képviselő.

Legfrissebb