Ugrás a tartalomra

Taylor Swift és a zeneipar sötét titkai: kifakadt a Boyzone sztárja

Dermesztő részleteket árult el a zenék mögött rejlő démoni rituálékról.

Taylor Swift fellép a színpadon a The Eras turné második estéjén Kansas Cityben. Kép forrása: Fernando Leon/TAS23/Getty

A Boyzone egykori sztárja, Shane Lynch azt állította, hogy a Grammy-díjas Taylor Swift, és a hozzá hasonló popsztárok közül sokan "démoni" és "sátáni" rituálékat építenek bele a koncertjeikbe.

Az ír énekes, aki elkötelezett kereszténynek vallja magát, úgy véli, hogy a világ legnagyobb popsztárjai közül sokan "démoni" gyakorlatokat építenek be élő fellépéseikbe, úgy, hogy a rajongók nem "veszik észre vagy nem ismerik fel", hogy mi történik előttük.

"Azt hiszem, ha megnézzük sok előadóművészt, a színpadi show-juk nagy része sátáni rituálé, amit élőben, 20 ezer ember előtt mutatnak be, anélkül, hogy ők ezt észrevennék vagy felismernék"

- nyilatkozta Lynch a Sunday World nevű újságnak.

"Sokan csuklyát és maszkot viselnek, és tűzszertartást látunk"

- részletete.

"Még Taylor Swiftnél is - a világ egyik legnagyobb előadójánál -, ha megnézed az egyik koncertjét, két vagy három különböző démoni rituálét tart a földön lévő pentagrammákkal, és mindenféle dolgokkal a színpadon."

- hangsúlyozta.

Shane Lynch szerint Taylor Swift két vagy három különböző démoni rituálét végez a koncertjein a pentagrammokkal kapcsolatban. Fotó / Getty Images

"De sok ember számára ez csak művészet, és sajnos az emberek is így gondolják".
Shane Lynch, a Boyzone sztárja a Young Adult Ministries TV- nek adott interjúban. - Kép forrása: pillanatkép/Youtube a

A 47 éves Lynch azt mondja, hogy a hip-hop és a grime hallgatását a zenékbe "rejtett sátáni" üzenetek és a "beatekben" elrejtett "gonoszság" miatt hagyta abba.

"A zene az érzelmeidhez kötődik. Kapcsolatban van a lelkeddel és azzal, ahogyan érzel, ezért én magam is abbahagytam az ilyen típusú zenék hallgatását, mert nem illik a szellememhez."

Lynch egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy ő maga is tapasztalta, hogy mennyire áthatja a zeneipart a sátánizmus.

"Voltam olyan helyzetben, a legbefolyásosabb emberekkel, akik démonikus imákat mondtak az albumokért, és dalokért, amelyeket aztán kimennek a nagyvilágba, leadják őket a rádiókban a nagy nyilvánosság előtt"

- nyilatkozta Lynch a Young Adult Ministries TV csatornáján.

"Amikor tudomást szerzel ezekről a dolgokról, és látod, hogy ezt csinálják, az rémisztő."

- hangsúlyozta.

Lynch szerint a zenék üzenete, és az azokban elrejtett "gonoszság" nagy befolyással van a tarsadalomra, és a gyermekekre is.

"100 százalékban hatással van a társadalomra, és ez már a kezdetektől fogva a gyermekeinket is érinti, mert az a céljuk, hogy eltérítsék őket minden istenfélő, minden irányított és fegyelmezett dologtól"

- emelte ki a zenész valamint hozzátette:

"Okkal válik egyre vadabbá és vadabbá odakint."
"A zene veszélyes."

- fejtette ki véleményét Lynch azzal kapcsolatban, hogy ő úgy próbálja tudatosságra nevelni a lányait, hogy ezt elmagyarázza nekik.

(NZH)

Legfrissebb