Ugrás a tartalomra

Sikerrel debütált Friderika legújabb dala - Bayer Friderika

A Világnézet című műsorunk legfrissebb adásában Bayer Friderika beszélt legújabb daláról.

Bayer Friderika

A Hit Rádió Világnézet című műsorának legfrissebb adásában Bayer Friderika mesélt zenei pályafutásának meghatározó pillanatairól, a 30 évvel ezelőtt történt Eurovíziós sikeréről, új dalairól és arról, hogy azok hogyan tükrözik jelenlegi életfilozófiáját.

Eurovíziós siker és annak hatása:
Bayer Friderika elmesélte, hogy a Eurovíziós győzelme utáni 30 évben sok minden történt vele, sok jó és rossz egyaránt, de ezek a tapasztalatok a javára váltak.

"elrepülnek az évek, és nagyon fura kimondani, hogy 30 éve történt ez a számomra meghatározó, és tulajdonképpen a zenei pályámat elindító esemény, de közben meg nagyon sok jó dolog is történt az életemben, a zenei pályámban."

- hangsúlyozta.

Bayer Friderika kifejtette, hogy a zeneiparban való kitűnés nem csupán tehetség kérdése, hanem sokszor szükség van külső segítségre is ahhoz, hogy egy művész munkája elérje a célközönségét. Hangsúlyozta, mennyire fontos, hogy a művészek alkotásai megtalálják azt a közönséget, amely értékelni tudja a kínált stílust vagy azt a különleges üzenetet, amit hosszú idő után ismét szeretnének közvetíteni. Számára fontos, hogy dalai nem csak a felszínes sikerek elérésére törekedjenek, hanem mélyebb, emberi kérdésekre is válaszokat kínáljanak.

"Kell az életnek a szép dolgait is látni, de szeretném, hogy a dalaimon keresztül látszon az is, hogy mély dolgokat is lehet képviselni a muzsikán keresztül, és nem felületesen tényleg a rövid sikerterélni, hanem gondolkozzunk el, hogy mitől ember az ember." Ez a megközelítés nem csak a zenei értékekre helyezi a hangsúlyt, hanem arra is, hogy a művészet híd legyen az emberi érzelmek és a társadalmi reflexiók között.

Legfrissebb