0279 Ugrás a tartalomra

Sátánista ruhakollekció : célkeresztben a "homofóbok"

Sötét információk derültek ki a a Target polcain is megtalálható termékekről.

Facebook- Newsmax

Homofóbok lefejezésére használt kivégzőeszköz szerepel a Sátánista partnercég által forgalmazott pólók egyikén, melynek termékeit a Target nevű amerikai áruházlánc is árulni kezdte.

Az áruház weboldalán jelenleg két terméket lehet megvásárolni az Abprallen márkától, amely koponyákat kecskéket és számos más okkult utalásokat tartalmazó ruhadarabokat árul.

Az oldalon jelenleg elérhető pólók között az egyiken a „túl queer vagyok hozzátok” a másikon pedig "A transzfóbiát gyógyítsátok, ne a transz embereket” felirat áll.

Az Abprallen weboldalán viszont szélesebb a választék, a termékek között olyan üzenetekkel ellátott pólók is szerepelnek, mint: „Meleg mint a pokol”, vagy „ Csatlakozz te is a meleg szektámhoz.

"A Sátán szeret téged és tiszteli, aki vagy. Fontos és értékes vagy ebben a világban, és megérdemled, hogy szeretettel és tisztelettel jutalmazd magad"

– áll az egyik honlapon szereplő termék leírásában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Abprallen (@abprallenuk) által megosztott bejegyzés

A céget a Londonban élő a magát transznemű férfiként azonosító biológiai nő, Erik James Carnell, alapította, és egy nemrégiben közzétett Instagram posztban egy új dizájnt mutatott be.

"A Sátán tiszteletben tartja a névmásokat."

– áll a cég által közzétett új dizájnban.

Az Instagrammon közzétett poszt képaláírásában a sátán, sátán temploma, hashtagek mellett Baphome, a sátánisták által imádott bálvány is szerepel, akit a tervező éppen azért választott a dizájnhoz, mert elmondása szerint ő maga is nemek, lények, eszmék és létezők keveréke.

"A sátán a remény, az együttérzés, az egyenlőség és a szeretet. A sátán tiszteletben tartja a névmásokat. Ő minden embert szeret"

– írja a cég.

A különböző transzneműséget és sátánista szimbólumokat tartalmazó grafikák és dizájnelemek mellett az egyik leghajmeresztőbb azonban a homoszexualitást elutasító emberek kivégzésére tervezett guillotine.

"Homofób fejtámasz"
"Gyere és pihentesd le fáradt fejedet, bizonyára nagyon kimerült vagy egy hosszú bigottsággal és gyűlölettel teli nap után. Ez a cuki pasztell guillotine tökéletes arra, hogy nyugalomba helyezd rajta a nyakadat"

– áll a termék leírásában.

A vásárlók felháborodására az áruházlánc először annyit tett, hogy áthelyezte az üzlet hátsó részére a sátánista partnercég termékeit, majd a Reuters beszámolói szerint végül el is távolították azokat

(ChristianPost)

Legfrissebb