Ugrás a tartalomra

Sátánista abortusz-rituálét népszerűsít a Cosmopolitan

Szertartásokkal vezetik végig a nőket az abortusz különböző szakaszain.

A The Satanic Temple egyik hirdető plakátja, amelyen azt írják, hogy az abortusz életeket ment. - Kép forrása: spectrumlocalnews.com

A Cosmplitan az általa közzétett cikkben ismerteti a sátánista abortusz rituálé részleteit, amelyet a közösségi oldalakon is megosztott - írja a Daily Signal.A Cosmopolitan nevű népszerű női magazin honlapján közzétett cikkben egy 37 éves nő beszámolóját olvashatjuk. A Jessica álnevű hölgy szerint "az élmény egyszerűen nagyon támogató volt".

A "Jessica" által végrehajtott abortuszt egy új-mexikói szervezet segítette amely The Samuel Alito's Mom's Satanic Abortion Clinic-nek nevezi magát.

A Cosmopolitan cikkében egy útmutató segítségével vezetik végig a nőket az abortusz különböző szakaszain, melyben leírják a szertartások részleteit.

A Cosmopolitan által megosztott fénykép, amelyben a The Satanic Temple (Sátánista Templom) által javasolt abortusz szertartást népszerűsítik.

A rituálék során különböző mantrák, tükrök és gyertyák alkalmazását javasolják, és arra bátorítanak, hogy vonják be szeretteiket is, és öltözzenek be a szertartáshoz, ha úgy érzik.

A The Satanic Temple sajtóközleménye szerint az online abortuszklinika februári indulásakor a "The Samuel Alito's Mom's Satanic Abortion Clinic" (Samuel Alito anyja sátáni abortusízklinikája) nevet adta az abortuszintézménynek. Sam Alito az Amerikai Legfelsőbb Bíróság egyik konzervatív bírája, ő írta a legfelsőbb bíróság 2022-es többségi véleményét, amely megsemmisítette az 1973-as Roe kontra Wade döntést.

"1950-ben Samuel Alito édesanyjának nem voltak lehetőségei, és nézzék meg, mi történt"

- mondta Malcolm Jarry, a massachusettsi Salemben működő The Satanic Temple társalapítója.

"1973 előtt az abortuszt végző orvosok elveszíthették az engedélyüket és börtönbe kerülhettek. A klinika neve arra szolgál, hogy emlékeztesse az embereket, mennyire fontos, hogy rendelkezzünk a testünk feletti rendelkezés jogával, és hogy milyen lehetséges következményei lehetnek, ha elveszítjük ezt a jogunkat."


A Daily Signal szerint a Cosmopolitan tehát ennek a szervezetnek a véleményét terjeszti, hogy jobb lenne, ha Alito meg sem született volna.

"Ide vezetett minket a halál kultúrája"

- írja a Daily Signal cikkének írója, Rachel del Guidice.

Amit a Cosmopolitan cikke viszont elfelejtettek megemlíteni, hogy sok nő mentális és érzelmi kényszertől szenved az abortusz után. A National Library of Medicine-ben közzétett, a művi abortuszt kérő nők körében végzett tanulmány szerint az 1514 válaszadó közül "majdnem a fele számolt be traumatikus élményekről". A poszttraumás stressz szindróma tüneteinek előfordulási aránya pedig 23 százalék volt.

Legfrissebb