Ugrás a tartalomra

Saját plakátokkal reagáltak az életpárti szervezetek az abortuszt népszerűsítő reklámokra

"Tervezd meg a jövődet, ne az abortuszodat"

Életpárti szervezetek koalíciója életet támogató reklámkampányt indított, amely pontosan azokon a helyeken helyez el óriásplakátokat, ahol Kalifornia kormányzója, Gavin Newsom felhúzta a választáspárti óriásplakátokat, amelyeket sokan blaszfémikusnak is neveztek.

A Newsom által vezetett kampány Kaliforniát az abortuszt kereső nők számára menedékállamként népszerűsítette azzal, hogy a republikánusoknak kedvező államokban helyeztek el óriásplakátokat. Newsom az óriásplakátokat az újraválasztására szánt pénzalapból fizette.

"Abortuszra van szükséged? Kalifornia kész segíteni" - állt az egyik óriásplakáton. Oklahomában és Mississippiben a Szentírást idézve népszerűsítették az abortuszt: "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Nincs ennél nagyobb parancsolat" - állt a Márk 12:31-re hivatkozva.

Válaszul az életvédő szervezetek koalíciója életvédő óriásplakát-kampányt indított. Az óriásplakáton egy férfi, és egy pozitív terhességi teszt miatt kétségbeesett nő képe látható.

Az óriásplakát szövegén ez áll: "Tartogasd a szexet a házasság idejére. Tervezd meg a jövődet, ne az abortuszodat".

Továbbá az óriásplakáton ez áll: "Az abortuszok több mint 85 százalékát nem házas nőkön végzik". Felhívja az embereket, hogy látogassanak el egy weboldalra, az AbortionlessFuture.com-ra, amely információkat tartalmaz az önmegtartóztatásról és egy linket az életpárti krízis terhességi központokhoz.

"Beszélgetést kell folytatnunk ebben az országban - beleértve az életpárti mozgalmat is - a legtöbb abortusz valódi okáról"

- mondta Mark Harrington, a koalíció szóvivője.

"Az óriásplakátok célja, hogy emlékeztessék az embereket arra a kényelmetlen igazságra, hogy az abortuszok fő mozgatórugója a felelőtlen szexuális tevékenység"

-emelte ki.

Az életpárti koalíció sajtóközleménye a CDC adatait idézte, amelyek szerint a házas nők esetében az abortuszok aránya 46 abortusz 1000 élveszületésre, míg a nem házas nők esetében ez az arány 412 abortusz 1000 élveszületésre. A Newsom-plakátok "istenkáromlóak" - áll a közleményben.

"Ha a férfiak és a nők abbahagynák a szexet a párkapcsolatokon kívül, amelyek valóban elkötelezettek az általuk létrehozott babák életének védelme mellett, az abortusz iránti kereslet nagyrészt megszűnne"

- áll a sajtóközleményben.

"Az életvédő erőforrások ezután arra összpontosíthatnának, hogy segítsenek a családoknak váratlanul érkező gyermekeik fogadásában"

-mondták.

(Christian Headlines)

Legfrissebb