Ugrás a tartalomra

Beolvasott Hollywoodnak az Office színésze a keresztényellenesség miatt

Rainn Wilson megnézte a "The Last of Us" legújabb epizódját és nem volt elégedett.

Rainn Wilson szerint "keresztényellenes elfogultság van Hollywoodban", miután megnézte a The Last of Us legújabb epizódját.

Az HBO sikersorozata - amely a 2013-as azonos című videojátékon alapul - a csempész Joel (Pedro Pascal) történetét követi, akit azzal bíznak meg, hogy kísérje át a tinédzser Ellie-t (Bella Ramsey) a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokon.

A kilenc epizódból álló sorozatban vendégszerepel még Nico Parker, mint Sarah, Joel 14 éves lánya, valamint Murray Bartlett és Nick Offerman, mint Frank és Bill, két posztpandemikus túlélő, akik egyedül élnek elszigetelt városukban.

A műsor legutóbbi epizódját követően a nézők kritikával illették Hollywood állítólagos elfogultságát a kereszténységgel szemben.

A The Office színésze, Wilson a közösségi médiában adta ki magából a frusztrációt egy gonosz karakter miatt, aki bibliai verseket használ a személyiségének részeként. A keresztény prédikátor, aki egy kannibálok csoportját vezeti, úgy tűnt, hogy a Bibliából vett idézetekkel igazolja tetteiket és az egyik jelenetben a prédikátor megpróbálta szexuálisan zaklatni a sorozat főszereplőjét, Ellie-t.

"Úgy gondolom, hogy Hollywoodban keresztényellenes elfogultság van"

- tweetelte Wilson.

"Amint a The Last of Usban David karaktere elkezdett a Bibliából olvasni, tudtam, hogy borzalmas gonosztevő lesz. Lehetne egy sorozatban egy Bibliát olvasó prédikátor, aki valójában szeretetteljes és kedves?"

-tette fel a kérdést.

Mások is egyetértettek Wilson megjegyzésével, miközben rámutattak, hogy a karakter "nem volt lelkész a videojátékban", amely a sorozat alapjául szolgált.

(Unilad)

Legfrissebb