Ugrás a tartalomra

Az SVR orosz Telegram csatorna szerint Putyint védelmi minisztere, a tuvai származású Szergej Sojgu hozta össze a sámánokkal - írta meg a brit Mirror.

A csatorna úgy tudja, hogy a sámánok egy „rituálét” is végrehajtottak, és megpróbálták megjósolni, hogy mit hoz a jövő - bár az információt egyenlőre más források nem erősítették meg.

Az égő madár győzelmet és halált hozhat

-közölték a beszámoló szerint a rituálé után az orosz elnökkel.

A brit bulvárlap arról is beszámolt, hogy az orosz elnök és a Kreml felső vezetése már megkezdték az előkészületeket a taktikai nukleáris csapásra, és annak végrehajtása előtt a családjaikkal együtt elrejtőznek egy olyan atombunkerben, amely ellen szerintük nem tudnak válaszcsapást végrehajtani a nyugatiak.

Az SVR korábban azt is közölte, hogy Putyin egészségügyi problémákkal küzd, de ezt nem tudták bizonyítani.

Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház szóvivője elmondta: egyelőre nem tudnak arról, hogy az oroszok atomtámadást készülnének végrehajtani Ukrajnában.

A szóvivő arra a hírre reagált, miszerint az oroszok elkezdték mozgósítani a nukleáris egységeiket. Karine Jean-Pierre azt mondta: komolyan veszik az orosz fenyegetéseket, de mindez a jelek szerint csak a „nukleáris kardcsörtetés” része, és nem látják jelét annak, hogy Oroszország a fegyverek bevetésére készülne.

(Index)

Legfrissebb