Ugrás a tartalomra

Pár éve az űrben tartott úrvacsorát, most a NASA pilótájaként indul hold körüli útra

A Hit Rádió legfontosabb beszélgetései és hírei!

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb adásokat a Hit Rádió mai műsorából, és kiválogattuk a legérdekesebb beszélgetéseket és híreket a Hit Rádió tegnapi tartalmai közül!

Ma a Hit Rádióban 🎙️

🟡 A növekedésért imádkozni kell! - Happy Day


🔵 Világnézet 10:00-tól

Műsorvezető: Varga Zoltán


📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Veszélyben a lengyel-magyar barátság?  – Bartha Dániel, Tóth Bálint László

Adásunkban Bartha Dániel, az Euro-Atlanti Integrációért és Demokráciáért Alapítvány elnöke, illetve Tóth Bálint László, az MCC Politikatudományi Műhelyének kutatója volt a vendégünk. Műsorunkban többek között arról beszélgettünk, hogyan érdemes értelmezni Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök nyilatkozatát a V4-ek megújításáról, körbejártuk a visegrádi országok közötti konfliktus mélységét, a lengyel-magyar bartáság sorsát, a lengyel haderőfejlesztés jelentőségét, illetve azt, hogy mennyire kulcsfontosságúak Magyarország számára a visegrádi kapcsolatok, az Európai Unión belüli elszigetelődés tekintetében.


Nemzetiség miatt eltiltva: mi lesz az orosz sportolók sorsa? - dr. Gerő Tamás

Adásunkban dr. Gerő Tamás sportjogásszal az orosz és fehérorosz sportolók sporteseményekről való kizárásáról beszélgettünk. A műsorban azt jártuk körbe, milyen korábbi precedensek voltak arra, hogy sportolókat a nemzetiségük miatt eltiltottak a versenyeken való részvételtől? Mennyire valószínű, hogy semlegesként részt vehetnek az orosz és fehérorosz sportolók az Olimpián? Vendégünk kitért arra is, hogyan lehet levezetni jogilag az orosz sportolók kizárást? Meddig tarthat el ez a bojkott és hogyan érinti magukat a sportolókat?


A hitradio.hu hírei 🌎

Pár éve az űrben tartott úrvacsorát, most a NASA pilótájaként indul hold körüli útra

Ötven év után először küld legénységet a NASA egy tíz napos próbaútra a hold körül, amelyben egy keresztény férfi lesz a pilóta.


További hírek:


Alan Ritchon: A keresztény témájú filmek Hollywoodra is nagy hatással vannak

Bővebben!

Műsortárból ajánljuk:

Krasznahorkai László

Újratervezés

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb