Ugrás a tartalomra

Nézzék, kivel futott össze Franklin Graham a repülőtéren

Együtt imádkoztak.

David Ruiz, a Billy Graham Evangelizációs Egyesület társevangelistája spanyolra fordítja Franklin Graham prédikációját február 27-én a Sames Auto Arénában, Texasban. Kép forrása: Billy Graham Evangelistic Association

Franklin Graham tiszteletes, egy evangelizációs turné keretében érkezett Texasba, ahol több ezer embernek hirdette az örömhírt.

Közel 7000 ember gyűlt össze szerda este a texasi Laredo városában a Sames Auto Arénában, az "Isten Szeret Téged" nevű turné harmadik állomásán, amelynek keretében 10 városba látogatnak el a Mexikói-öböltől a Csendes-óceánig.

"Isten szeret téged"

- mondta Franklin Graham a tömegnek.

Az LMT-nek adott interjújában Graham elmondta, hogy Isten a szívére helyezte, hogy eljöjjön a határra.

"Tudom, milyen nehéz sok embernek, aki itt él a határon"

- mondta Graham, aki szerint a határon sokan kirekesztetnek érzik magukat, de szerette volna a tudtukra adni, hogy Isten nem felejtkezik meg róluk.

"Sokan érzik magukat kirekesztettnek. Szeretném, ha tudnák, hogy Isten törődik velük, és ismeri őket. Ismeri a nevedet, mindent tud az életedről. Fontosak vagytok neki. Azt akarom, hogy az emberek tudják ezt."

Több mint hétezren vettek részt a határmenti Laredo városában tartott evangelizációs eseményen. - Kép forrása: Billy Graham Evangelistic Association

A szintén határmenti város, a texasi Eagle Pass-i turné előtt Graham kijelentette:

"Nem azért megyek a határra, mert választási év van, azért megyünk, mert ez egy válság, és ez egy olyan válság, amely tovább növekszik."

- jelentette ki a híres evangélista utalva az amerikai társadalmat mélységesen megosztó migrációs válságra.

"Rengeteg éhes szív és sérült ember van, ezért megyek a határra, hogy beszéljek nekik Isten fiáról, Jézus Krisztusról, és arról, hogy Ő hogyan változtathatja meg az életünket"

- mondta Graham.

A turné után a repülőtéren Franklin Graham az Egyesült Államok korábbi elnökével, Donald Trumppal is összefutott, akiovel együtt imádkoztak.

Nézzék kibe futottam bele a határon ma! - számolt be az eseményről Franklin Graham az X-en.

Legfrissebb