Ugrás a tartalomra

Németh Sándor is beszédet mondott az idei CPAC-en

Véleménye szerint a konzervatív erőknek a céljai megegyeznek Isten céljaival (legalábbis a lényege).

Ma reggel kezdődött a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC), amelyen Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is beszédet mondott. - számol be a Hetek.

Az Egyházi vezetők, köztük Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is felszólalt a mai nappal elstartolt CPAC-en, mely a legnagyobb nemzetközi konzervatív csoportok találkozója és bemutatója.

„Mi eddig is együttműködtünk olyan konzervatív közösségekkel, amelyeknek céljai megegyeznek a mi értékeinkkel."

Hangsúlyozta, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy "háború helyett béke legyen, illetve meg legyen állítva Európa iszlamizációja, az ellenőrizetlen migráció" , valamint

"a keresztény egyházak számára biztosítva legyen az a szabadság"
"amely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a Krisztustól kapott küldetésünket ezekben a napokban is be tudjuk tölteni, amikor látjuk, hogy a világban egyre több olyan esemény történik, amely inkább a reménytelenségre ad okot”

- tette hozzá.

„Azt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nemzeti és biológiai identitásunkat megőrizzük, valamint elvárjuk a mindenkori kormányoktól és politikai erőktől, véleményformálóktól, hogy az Izrael és a zsidóság elleni uszításokkal szemben határozottan fellépjenek”

- emelte ki a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

„Hiszem, hogy a konzervatív erőknek - akár spirituális, akár társadalmi erőkről van szó - a céljai megegyeznek Isten céljaival (legalábbis a lényege), és ezért kívánom azt, hogy a következő napok ezeknek a céloknak a megvalósulását tudják előmozdítani”

- mondta.

A Hetek beszámolói szerint idén április 25-én és 26-án harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, ahová a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. Itt lesz Geert Wilders, a holland Szabadságpárt vezetője, Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke, valamint hazánkba érkezik az Egyesült Államokból Markwayne Mullin szenátor, Andy Harris és Keith Self kongresszusi képviselők is. A rendezvény főszónoka ebben az évben is Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

(Hetek)

Legfrissebb