Ugrás a tartalomra

Negyedik dimenzió, Hogyan imádkozzunk gyermekeinkért - új könyvek a Patmos Records kiadásában

Pátkai Mihály üzletember és Joób Viktoria volt a vendégünk a Hitköznapokban, akik a Patmos kiadó legújabb keresztény témájú könyveiről mesélnek.

Pátkai Mihály üzletember mutatta be a Patmos Record kiadásában megjelent David Yonggi Cho Negyedik dimenzió című könyvét. Elmondta, hogy ez a könyv a legjobb keresztény könyv, amit életében olvasott. A híres dél-koreai pásztor szolgálatáról is beszélgettünk.

Két meglepetés könyvet is hozott nekünk Pátaki Mihály. A most magyarul megjelent Abby Johnson, Cindy Lampert „Nem tervezett” című könyvét. A Planned Parenthood híres volt alkalmazottjának történetével foglalkozik a könyv.

Továbbá nagyon ajánlotta Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyvét. Elmondta, hogy Szilvay Gergely érveit gyakran apologetika óráin is felhasználja.

Joób Viktória, a Patmos Könyvkiadó munkatársa először a April Cassidy Boldog feleség című könyvéről beszélt. Az írónő arról vallott, hogy egyfajta álomvilágban élt. A házastárssal kapcsolatos elvárásai nagyon nagyok voltak. Rájött egy idő után, hogy otthon a vezető-főnöki ruhát le kell vetni. Megismerte a Biblia alapján, hogy a férje felé a tisztelet a legfontosabb. Amikor ezt elkezdte gyakorolni, minőségileg jobb lett a házasságuk.

Jodie Berndt: Hogyan imádkozzunk Isten akarata szerint a gyermekeinkért? -című könyvét is ajánlotta az interjúban.

Joób Viktória elmondta, hogy vannak olyanok, akik állandóan az éjjeliszekrényen tartják ezt a könyvet és amikor jön egy új élethelyzet, akkor gyorsan fellapozza és megnézi, hogy hogyan tudna imádkozni a gyerekéért.

Műsorvezető: Kauzál Alexandra
Szerkesztő: Joób Rhodé

Legfrissebb