Ugrás a tartalomra

Mindenkinek szüksége van szabadításra - Szabadság Rabjai

Nem csak azok számítanak rabnak, akik börtönben raboskodnak, a Sátánnak mindenkivel kapcsolatban van terve, hogy milyen módon vezesse el őket a Pokolba vezető úton - és ez ugyanolyan rabság, ugyanúgy csodára és szabadulásra van szüksége az ilyen embereknek...

... , még akkor is, ha ez a csoda nem hat olyan bombasztikusan a szabadulásnak, mint az, ha valakit egy fizikai rabságból ment meg az Úr.

Szöllősi Tibor egy polgári, katolikus családban szocializálódott, majd kamaszkorában belekeveredett egy olyan társaságba, ahol a hedonizmus szele őt is megcsapta. Konzervatív háttere és ez az új irány kettősséget eredményezett személyiségében. Egy meggondolatlan estén súlyos balesetet szenvedett, gerinc- és lábtöréssel került kórházba.

Korábban már hallotta az evangéliumot, amikor a Hit Gyülekezete aktivistái az utcán evangelizáltak neki. Ebben az állapotban, ágyhoz kötve fordult Istenhez.

Vendég: Szöllősi Tibor, a Szent Pál Akadémia tanára, az ószövetség és a pünkösdi karizmatikus mozgalom témakörök szakértője
Műsorvezető: Sárközi György

Legfrissebb