Ugrás a tartalomra

Meztelenre vetkőzött egy „transznő” fiatal lányok öltözőjében

Darren Glines ellen közszeméremsértés miatt nyújtottak be panaszt.

Photo by Cecilie Johnsen / Unsplash

Darren Glines ellen közszeméremsértés miatt nyújtottak be panaszt, miután a biológiai férfi kiskorú lányok jelenlétében meztelenre vetkőzött az öltözőben - számolt be a Hetek.

Glines jelenleg a Rachel nevet használja, de biológiailag még mindig férfi, nem esett át nemváltó műtéten. A “transznő” miatt 2021-ben és 2022-ben három alkalommal is reklamáltak, mert “meztelen férfit” láttak a női öltözőben, egy esetben ráadásul fiatal lányok is jelen voltak.

Egy alkalommal egy nő a recepcióhoz ment, és elmondta, hogy “nem tudom tudnak-e róla, de egy meztelen férfi van bent”, mire azt a választ kapta, hogy “nem, ez egy nő”, és hogy nem kell hogy zavarja ez a panaszt benyújtó nőt.

Glines ellen eljárást indítottak több alkalommal elkövetett közszeméremsértés miatt, amiért a női öltözőt használta, az intézményt viszont nem marasztalták el.

Semmilyen körülmények között nem fogjuk megvizsgálni senkinek a születési identitását azért, hogy utána öltözőt jelöljünk ki a számukra. Ez ellenkezne a törvénnyel, a minden embert megillet a tisztelet és mi nem ilyen szervezet vagyunk”

- írta közleményében a YMCA vallási szervezet.

(Hetek)

Legfrissebb