Ugrás a tartalomra

12 éves zsidó kislányt erőszakoltak meg Franciaországban

Támadói azt mondták a francia antiszemita erőszak áldozatának, hogy térjen át az iszlámra.

Támadói arra kérték azt a 12 éves lányt, akit egy antiszemita támadás során csoportosan megerőszakoltak Franciaországban, hogy térjen át az iszlámra - állították a lány szülei a francia médiában.

"Mielőtt elengedték volna, megeskették Allahra, hogy nem mond semmit, és hogy nem szólhat senkinek, sem a szüleinek, sem a rendőrségnek"

- mondta az édesanya.
A lány a múlt héten jelentette a rendőrségen, hogy három 12-14 év közötti tinédzser csoportosan megerőszakolta, amit antiszemita bűncselekménynek minősítettek.


A lány apja elmondta, milyen hatással volt a támadás a lányára.

"A sokk hatására éjszakánként visszatérő emlékképek gyötrik. Nehezen alszik el, és éjjelente felébred. Elég fájdalmasak a mindennapjai. A támadói ellopták a gyerekkorát"

- mondta a hírportálnak.
Az áldozat édesanyja elmondta, hogy lánya egyik támadója azt mondta neki:

"Tudom, hogy nem vagy muszlim... Akkor milyen vallású vagy?"

Az anya hozzátette, hogy amikor a támadó megtudta, hogy lánya zsidó, arra következtetett, hogy Izrael-párti és palesztin-ellenes lehet.
Nem ez az első antiszemita támadás, amelyet lánya az izraeli-Hamász háború nyomán élt át - tette hozzá az anya.

"Október 7-e után a lányunk zaklatást is átélt az iskolájában, és kiközösítették a vallása miatt. Ez november folyamán kezdődött náci tisztelgéssel, az iskolai asztalokra rajzolt horogkeresztekkel és a holokauszttal kapcsolatos viccekkel. Több muszlim barátját is elvesztette így, anélkül, hogy fizikai erőszakhoz vezetett volna".

(Vision for Israel)

Legfrissebb