Ugrás a tartalomra

"Magyar Péter Orbán Viktor leszakadt farzsebe" - Lukács Adorján, Tóth Máté

A Feedback című műsorunk legfrissebb adásában Lukács Adorján, és Tóth Máté beszélt a Magyar Péter által közzétett hangfelvételekről.

Tóth Máté, Lukács Adorján

A Hit Rádió Feedback című műsorának legfrissebb adásában Lukács Adorján elemző és Tóth Máté ügyvéd beszélt Magyar Péter hangfelvételéről és Varga Judit FB posztjáról.

Politikai várakozások vs. valóság:
A műsorban vendégeink kifejtették, hogy a körülöttük kialakult nagy várakozások ellenére a hangfelvételek nem hoztak lényegre törő változást a politikai színtéren. Tóth Máté így fogalmazott:

"Hát megmondom őszintén, kicsit becsapottnak érzem magam...", amivel kifejezte a csalódás mértékét, ami a nagy előzetes hype után érte őket.

Lehetséges következmények Magyar Péterre és családjára nézve:
Az adásban Tóth Máté felhívja a figyelmet arra, hogy Magyar Péter döntése, amellyel titkos hangfelvételeket hozott nyilvánosságra, nemcsak politikai vihart kavart, de jogi következményekkel is járhat számára és családjára nézve. Különösen fontos megjegyezni, hogy

"Ugye Magyar Péter az mégiscsak egy folyamba lévő büntetőeljárásba dobta be, ezt a sokak által már most vágottként azonosított hangfelvételt"

- mondta.

Legfrissebb