Ugrás a tartalomra

2022.06.20. Hétfő - Napi hírlevél

Kedves Hallgatóink!

Köszönjük, hogy a mai napon is minket hallgattak!
Lentebb összeszedtük Önöknek a mai nap legfrissebb híreit, videóit és exkluzív tartalmait!

Holnap is érdemes lesz velünk tartaniuk:

▶️ Délelőtt Petrőcz Katalin műsorvezetőnk egy aktuális nyári témával fog foglalkozni 11:00-től, Pálóczi Judit idegenvezető segítségével ötletelnek majd nyaralás témában.

▶️ Király Tamás műsorvezetőnk vendáge Schmidt Mária történész lesz, aki a Terror Háza Múzeum főigazgatója, 16:00-tól hallgathatják a beszélgetésüket a Gyújtópont c. műsorunkban.

További műsorainkról tájékozódhatnak a Műsorújságból!

Kellemes estét!
Üdvözlettel:

A Hit Rádió csapata!


Hit Rádió Podcast:


ÚJ HIT FILOZÓFIÁJA RÉSZ 👉🏻 UNALOM

Ezúttal Góg és Magóg Ady által is hangsúlyozott témakörét elemezzük, de a teljes emberiség Isten előtti értékelését is megbeszéljük, amelyre a történelem végén kerül majd sor - és talán a legfontosabb kérdés is felmerül: mi alapján, és vajon mit ítél majd a Mindenható?

A Hit Filozófiája
Az adások a Hitradio.hu-n a Spotify lejátszóján keresztül hallgathatóak meg, melyhez nem szükséges regisztráció vagy előfizetés.Továbbá minden epizód megtalálható a Spotify felületén is. 5. évad * 5. évad 26. rész - Unalom * 5. évad 25. rész - Imperfectumi alak * 5. évad 24. rész - Krisztus t…
Dzsanisták - Roma magazin
A Hit Rádióban elhangzott hitéleti beszélgetések mostantól egy helyen.
Főhős
A műsor adásai * 1. rész - Ádám és Éva - Ruff Tibor * 2. rész - Ádám és Éva - Ruff Tibor * 3. rész - Noé - Szobota Zoltán * 4. rész - Noé - Szobota Zoltán

Hitköznapok:

Jó Apának lenni! - Sugár András, László János
💡Ez egy részlet a beszélgetésből, a teljes adást támogatóink a bejegyzés végén tekinthetik meg! Még nem támogató? Kattintson ide! Az Ószövetség utolsó mondata: “Az atyák szívét a fiakhoz, a fiak szívét az atyákhoz fordította.” Ez az Ószövetség üzenete az Újszövetség számára. Ha az Apa odafigyel, a…

Legfrissebb cikkeink:

Elutasították a férfi véradót, miután nem volt hajlandó jelezni, hogy terhes-e
Leslie Sinclair (66), aki nyugdíjas sofőr egy mérnöki cégnél, elkötelezett donor, aki az elmúlt öt évtizedben 125 pint vért adott.
„Szó szerint elvesztettem a szerveimet” - a nemváltoztatás sötét valóságáról vallottak tinédzserek
Az elmúlt években a nemi diszfóriában szenvedő gyermekek száma nyugaton az egekbe szökött. 2009 és 2019 között az Egyesült Királyságban az átmeneti kezelésre utalt gyermekek száma 1000 százalékkal nőtt a biológiai férfiak és 4400 százalékkal a biológiai nők körében.

Legfrissebb