Ugrás a tartalomra

Transznemű lelkész hasonlította Jézus keresztre feszítéséhez az "őket ért támadásokat"

Szerinte a transznemű emberek támadás alatt vannak.

Karine Jean-Pierre, amerikai sajtótitkár szerint a transznemű emberek támadás alatt vannak és ezt a gender mozgalom hívei sem látják másképp.

Jean-Pierre egy március 30-i sajtótájékoztatón, három nappal a nashville-i lövöldözés után azt mondta, hogy "a szívünk együtt érez a transz közösséggel, akiket most támadás ér", és a republikánusokat hibáztatta.

Hamar bejárta az internetet Rev. Micah Louwagie, az Észak-Dakota állambeli  St. Mark Gyülekezet lelkészének prédikációja is, amelyben a Jézust vádoló főpapokhoz hasonlította a gender mozgalom kritizálóit.

A transznemű lelkész elmondta, hogy Jézus ellen is hogyan kerestek hamis tanúkat és vádakat főpapok, hogy aztán keresztre feszíthessék..

,,Azt az embert, akinek a tanítói és gyógyítói hírneve, valamint a szeretetre és a méltóságra való küldetése olyan fenyegető volt számukra, hogy meg kellett ölniük, hogy megőrizzék a jó hírnevüket...Megdöbbentő számomra, hogy valakinek a létezése annyira fenyegető, hogy törvényekkel kell korlátozzák„

- fejtette ki a transznemű prédikátor.

Louwagie a hasonlóságot az emberiség bűneit szenvedésével és kínhalálával magára vállaló Jézus Krisztust vádoló főpapok, és a transzneműek agresszív tevékenységeit akár törvényekkel is korlátozó emberek között véli felfedezni, akik szerint a tény, hogy a  nashvillei mészárló transznemű volt, lehet számukra a vád alapja "a transznemű emberek kiirtására".

A prédikációra Rev. Robert McTeigue katolikus lelkész és Jack Hibbs, a Calvary Chapel Chino Hills gyülekezet alapító pásztora is reagált.

Hibbs elmondta, hogy a Biblia pontosan figyelmeztetett arra, hogy az utolsó napok Szodomához és Gomorrához lesznek hasonlók, valamint, emlékeztet a Rómabeliekhez írt levél igazságaira, hogy lesz egy olyan időszak, amikor az emberek ki akarnak szakadni az Isten által kijelölt férfi és női szerepekből, ami által egy torz új evangéliumot akarnak létrehozni, ami nem létezik.

„Hol van a megváltás? Hol van a megbocsátás? Mindannyiunknak meg kell térnie, ha transznemű, ha nem, és amikor azt mondjuk, meg kell változnod, akkor igazi átalakulásról beszélünk, amit Jézus visz véghez bennünk”

- mondta Hibbs.

McTeigue pedig kifejtette, hogy az ördög azon van, hogy mindent a feje tetejére állítson, hogy az emberek a jót rossznak, a rosszat jónak mondják, valamint hozzátette, hogy egy háború zajlik most az egyház, Krisztus, a Teremtő és a teremtmény ellen.

„A keresztényeknek tudniuk kell, hogy kik ők, és szilárdan kell állniuk, meg kell dorgálniuk a hazugságot a megfeszített, feltámadt uralkodó Jézus Krisztus erejére hivatkozva.”

- fűzte hozzá.

Úgy tűnik azonban, hogy a gyűlölet nem a gender mozgalom ellen saját meggyőződésükért, gyermekeikért, és családjaikért harcoló személyektől eredhet leginkább, hanem épp ellenkezőleg például azoktól a transznemű aktivistáktól, akik a szörnyű mészárlást megelőzően tettlegességre buzdították a mozgalom híveit.

”Nem volt más lehetősége, csak ha megöli magát és másokat is, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire nehéz a transznemű emberek élete...és hogy a gyűlölet következményekkel jár

- áll a  ,,TRANS RESISTANCE NETWORK” által kiadott sajtóközleményben.

Vannak azonban. akik még ennél is messzebbre mentek. A ,,DuchesofDarkness” nevű TikTok felhasználó például gyermektelenség átkával sújtott, majd megrúgott egy biztonsági őrt, amiért nem akarta őt beengedni egy karaoke bárba, és hasonló tettlegességre buzdítja követőit is. Tűrhetetlennek tartja azt is, ha egy afroamerikai, transznemű embert letartóztattak azért, hogy megafont használva ordibálással zavarta Bill Lee, Tennessee állam kormányzójának sajtótájékoztatóját.

„Meg kell védenünk a transznemű embereket, vagy feledésbe merülünk. Küzdjetek ellenük, bántsátok őket, ha hozzátok érnek, üssétek meg őket”

- mondta.

Legfrissebb