0279 Ugrás a tartalomra

Lauren Daigle közel 700 ezer dollárt adományozott rászorulóknak az ünnepi szezonban

A keresztény előadó több mint 250 millió forintnak megfelelő mértékben adományozott.

Lauren Daigle az ünnepi szezont azzal zárta, hogy közel 700 000 dollárt osztott szét jótékonysági szervezeteknek, amelyek gyermekeket, időseket és rászorulókat segítenek.

A kétszeres Grammy-díjas énekesnő a The Price Fund nevű szervezetén keresztül összesen 681 ezer dollárt osztott szét olyan zenei jótékonysági szervezeteknek, amelyek küldetése az, hogy a rászoruló közösségeket szolgálják azzal, hogy több gyermek és fiatal felnőtt színpadra léphet.

"Igazán meghatott és inspirált az a szenvedély és elkötelezettség, amit minden egyes személytől láttam, aki részt vett ezekben a szervezetekben - nem is beszélve az önkénteseik fáradhatatlan és látszólag végtelen munkájáról"

- mondta Daigle.

Az adományokat több New Orleans-i szervezetnek adta át, köztük az Ellis Marsalis Center, a Roots of Music, a NOCCA, a KidSmart és a Young Audiences of Louisiana szervezeteknek.

Daigle 2019-ben indította el az alapítványát a jegyeladásokból, az árucikkek eladásából és a streaming zeneeladásokból származó bevételekből és eddig több mint 2,2 millió dollárt gyűjtött össze 37 különböző nonprofit szervezetnek.

A honlapon ez olvasható: "Lauren küldetése, hogy reményt és szeretetet ébresszen minden emberben, függetlenül a hátterétől."

(CBN)

Legfrissebb