Ugrás a tartalomra

Kirk Cameron nem érzi magát biztonságban Kaliforniában, családjával olyan államba költözött, ahol "Isten, család és haza" még érték

Amerika születésnapjának estéjén Kirk Cameron színész bejelentette, hogy Kaliforniából Tennessee-be menekül- írta meg a Faithwire.

A Growing Pains sztárja elmondta, hogy a nyugati part elhagyására vonatkozó döntését a COVID-19 világjárvány korlátozása váltotta ki, és az Aranyállamban tapasztalható politikai és kulturális széthúzás erősítette meg.

"Elég egyértelmű, hogy Kalifornia már régóta egy bizonyos irányba halad"

- mondta a Washington Examinernek.

Az 53 éves Cameron a múlt héten a Facebook-oldalán is beszámolt a Tennessee-be való költözéséről.

Viccelődött azzal, hogy a kaliforniai politika miatt Gavin Newsom kormányzó az "év U-Haul alkalmazottja"(bútorszállító, költöztető cég), mivel miatta sokan úgy döntenek, hogy elhagyják a csendes-óceáni partvidéket és más államokba mennek.

Cameron egy külön interjúban elmondta, hogy felfedezte,

Tennessee menedékhely lett "sok kaliforniai menekült" számára, köztük sok "kreatív ember" számára,

akik Hollywoodon kívül keresnek egy olyan helyet, ahol közösséget teremthetnek.

Cameron nővére, Candace Cameron Bure szintén Tennessee-ben él. Elmondása szerint azért hagyta el Kaliforniát, mert már nem érezte magát biztonságban az úgynevezett Aranyállamban, és sokkal boldogabb Tennessee-ben.

"Azért, mert nem kell résen lennem"

- reflektált.

"Sok hasonlóan gondolkodó emberrel vagyok együtt. Nem a hírességekről szól minden. ...Hanem a zenéről és a szívről... a beszélgetésekről”.

Cameron a maga részéről arra biztatta a "komoly gazdasági problémákat és megosztottságot" tapasztaló kaliforniaiakat, hogy fontolják meg Tennessee államba való áttelepülést, ahol az emberek még becsülik "Istent, a családot és a hazát" - számolt be a Faithwire.

Legfrissebb