Ugrás a tartalomra

Ki a felelős a döntéseinkért? - Petrőcz László, dr. Süveges Gábor

A Navigátor című műsorunk legfrissebb adásában Petrőcz Lászlóval és Süveges Gáborral jártuk körbe a felelősség kérdését.

A Hit Rádió Navigátor című műsorának legfrissebb adásában dr. Süveges Gábor és Petrőcz László beszélt a döntéseinkért való felelősségvállalásról, kiemelve, hogy bár befolyásolhatnak minket különböző tényezők, minden egyes döntés mögött saját választásaink állnak.

Döntések és felelősség:
A beszélgetés során vendégeink kifejtették, hogy bár életünkben során számos befolyás érhet bennünket, végülis minden döntésünkért mi magunk vagyunk felelősek. Dr. Süveges Gábor hangsúlyozta, hogy fontos megtanulni, hogy a különböző tanácsokat meg kell vizsgálni, és csak azokat kell elfogadni, amelyek valóban a saját életünkkel és értékrendünkkel összhangban állnak.

"Mindig igyekeztem leszűrni azt, amit kaptam tanácsot, hogy az én életemre mi az, ami helyes, mi az amit meg lehet valósítani."

- mondta dr. Süveges Gábor.

Személyes felelősségvállalás:
Petrőcz László hangsúlyozta, hogy a személyes felelősségvállalás kulcsfontosságú az élet minden területén, beleértve a spirituális döntéseket is.

"Aki te szerint él, meghal, aki pedig szellemben jár, és szellem szerint él, azok Istennek a fiai."

- emelte ki Petrőcz László hangsúlyozva, hogy:

"Nagyon erősen szétválasztódik az emberi sors a döntéseink és a felelősséggyakorlásunk következtében"

Legfrissebb