Ugrás a tartalomra

Keresztény pólója miatt küldtek el egy férfit egy plázából

"Jézust a vallással hozzák összefüggésbe, és ez sérti az embereket"

Elterjedt egy videó a közösségi médiában, amelyen a Mall of America biztonsági őrei felszólítanak egy férfit, aki olyan pólót visel, amelyen az áll: "Jézus az egyetlen út", hogy vegye le a pólóját, vagy hagyja el a bevásárlóközpontot.

@livelifesanto Pt.2 of video 😤 We need everyone to keave Google reviews regarding this and to contact the mall. This is unacceptable. We must not be silent regarding this. Everyone stay tuned for official prayer march and walk date in mall. Wearing Jesus apparel is not soliciting 🪖⚔️✝️ #ChristianTikTok #Christian #JesusTikTok #Kingdom #StreetMinistry #SavedNotSoft #Evangelism #Prayer #StreetPreacher #KingdomBizness #CHH #GospelRap #ChristianRap #Testimony #Repent #EndTimes #PrayForMe #viral #God1st #JesusSaves #outreach #BibleStudy #Discipleship #Biblical #TheGospel #fyp #foryou #Jesus #JesusTok #ChristianReels #Prayer #GodisGood #ChristianContent #Persecution #Revival #Lastdays #Repent #JesusSaves #bible ♬ original sound - livelifesanto

A ChurchLeaders.com szerint a videón a minnesotai pláza egyik biztonsági őre azt mondja a férfinak, hogy az emberek megsértődtek a pólója miatt, és le kell vennie, vagy el kell mennie.

"Jézust a vallással hozzák összefüggésbe, és ez sérti az embereket"

- mondja a férfi biztonsági őr az egyik videó elején.

"Ez nem vallás. Ez az örök életről szól"

- mondja az inget viselő férfi.

"Oké, de ez ugyanaz a dolog"

- mondja az őr.

"Az emberek megsértődtek"

-ismételte.

A férfi azt mondja, hogy "nem mondott semmit", de az őr ismét közli vele, hogy az ing levétele vagy a távozás "most az egyetlen lehetősége".

"Miért nem veszed le és vásárolsz, ember?"

- mondja a biztonsági őr az incidensről készült másik közzétett videón.

"Csak ennyit akarunk"

-mondta.

"Csak a pólóm van rajtam"

- mondja később a férfi egy rendőrnek.

"Nem prédikálok... vásárolni jöttem ide"

-emelte ki.

A Mall of America honlapján a biztonságról szóló oldal szerint a "nem megfelelő öltözék" közé tartozik "az olyan ruházat, amely obszcén nyelvezetet, obszcén gesztusokat vagy faji/vallási/etnikai szidalmakat tartalmaz, amelyek valószínűleg zavart keltenek".

(ChurchLeaders.com)

Legfrissebb