Ugrás a tartalomra

Keresztény énekesnő Down-szindrómás gyermekéről: "Áldott vagyok, hogy vagy nekem"

Szerinte a keresztényeknek fiához hasonlóan mindig felfelé kellene nézniük.

Rachael Lampa díjnyertes keresztény énekesnő állt ki a Down-szindrómás emberek mellett.

Rachael Lampa díjnyertes keresztény énekesnő beszélt annak tanulságairól és lehetőségeiról, amelyeket Down-szindrómás gyermek édesanyjaként tanult, és arra buzdít másokat, hogy ők is álljanak ki értük.

Lampa második gyermeke 2022. októberében született Leó néven, akinél Down-szindrómát diagnosztizáltak

"Nemrég egy kicsit elvonultam írni. Leóról írtam, aki ez idő alatt a fákat bámulta. Mindig felfelé néz, ezért csak arra tudtam gondolni: Nincs benned semmi lefelé irányuló. Ő mindig arra késztet minket, hogy felfelé nézzünk. Ez a Down-szindrómás dolog. Ez az öröm. Mindig itt van"

számolt be a keresztény énekesnő.

"A keresztényeknek is örömmel kell járniuk az életben, mindig felfelé nézve"

– mondta, mivel úgy véli, hogy Leo másképp látja a világot és Istent, mint ő.

Lampa, aki idén elnyerte a K-Love rajongói díjat az év áttörő kislemezéért (Perfectly Loved), márciusban egy közösségi média posztban ünnepelte a Down-szindróma világnapját.

"Az én kis Leómban egy egész nagy világ lakozik, és azért imádkozom, hogy az egész világ megragadja az alkalmat, hogy meglássa Őt olyannak, amilyen!"

– írta.

"Az elmúlt hónapokat egy csodálatos közösségben töltöttem, amely olyan emberekből áll, akik szeretik, támogatják és ünneplik a Down-szindrómás egyéneket. És egy életen át fogom tanulni, hogyan tudnám jobban képviselni, szeretni és ünnepelni őket”

– számolt be Lampa a közösségben tapasztalt élményeiről.

(CH)

Legfrissebb