Ugrás a tartalomra

Karácsony Gergely retteg Vitézy Dávidtól? - Horn Gábor

A Világnézet című műsorunk legfrissebb adásában Horn Gábor beszélt az EPG és az LMP kapcsolatáról.

A Hit Rádió Világnézet című műsorának legfrissebb adásában Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke beszélt az európai zöldek és az LNP közötti együttműködés felfüggesztéséről, valamint Karácsony Gergely és Vitézy Dávid kampányának esélyeiről.

Európai Zöldek és LMP együttműködése:
Az Európai Zöld Párt felfüggesztette az együttműködést az LMP-vel, ami különösen érdekes, mivel az LMP a magát zöldnek gondoló pártok között van.

"Az európai zöldeket, ami a legmarkánsabb baloldali tömörülése ma az Európai Uniónak, zavarhatja, hogy egy kiugrott fideszes káder hirtelen megjelenik egy magát zöldnek gondoló alternatív zöld pártként meghatározó pártlistájának az élén"

- fejtette ki Horn Gábor.

Karácsony Gergely kampánya:
Horn Gábor szerint Karácsony Gergely pozíciója erős, mivel őt egyfajta anti-Orbán erőként ismerik el, és a budapesti választók többsége nem Orbán Viktorban képzeli el a jövőt.

"Karácsony, aki azért nem mint zöld politikus a meghatározó, hanem mint az Orbán világával szembehelyezkedő politikai szereplő, mint az anti-Orbán jelenik meg a budapesti választók előtt"

- részletezte.

Vitézy Dávid kampánya:
Horn Gábor továbbá részletezte Vitézy Dávid esélyeit és céljait, különös tekintettel arra, hogyan tudna sikeres lenni a budapesti főpolgármesteri választáson.

"Budapesten szerintem ez egy súlyos politikai kérdés, hogy Budapest kit választ magának."

- mondta Horn Gábor.

Legfrissebb