0279 Ugrás a tartalomra

Jézusról szóló tévéreklámot is vetítenek majd a Super Bowl alatt

A kampány eddig több mint 100 millió embert ért el.

Photo by Glenn Carstens-Peters / Unsplash

A Kansas City és Philadelphia meccse, az 57. Super Bowl alatt - amelyet február 12-én a Fox csatornán közvetítenek - egy Jézus kampány reklámjai is szerepelnek majd.

A "He Gets Us" úgy hirdeti magát, mint egy "kampány, amely újra megismerteti az emberekkel a Biblia Jézusát és az ő megdöbbentő szeretetét és megbocsátását".

A kampány eddig több mint 100 millió embert ért el.

Chris Broussard, a Fox Sports 1/Fox Sports Radio sportkommentátora és a kampány szóvivője a Christian Headlinesnak elmondta, hogy a He Gets Us segít kijavítani a "Jézus Krisztussal kapcsolatos tévhiteket".

Broussard szerint az emberek túl gyakran "a kereszténységet, ha nem is Jézust, de a rasszizmushoz, az elitizmushoz, a jobboldali politikához, a külvároshoz - és hogy őszinte legyek, bizonyos fokig a fehérséghez  kötik".

"Remélem, hogy a He Gets Us megmutatja az embereknek, milyen volt a Biblia igazi Jézusa - hogy a nép embere volt hogy könyörületes volt, hogy a szegényekkel és az elnyomottakkal éppúgy kapcsolatban állt, mint a gazdagokkal és a sikeresekkel. Mindenkiért jött"

- mondta Broussard a Christian Headlinesnak.

Haven szerdán egy rendezvényen mutatta be a reklámokat a Mich. állambeli Grand Rapidsban - adta hírül a Wood TV helyi televízió.

A Super Bowl 30 másodperces reklámja körülbelül 7 millió dollárba került.

(Christian Headlines)

Legfrissebb