Ugrás a tartalomra

"Jézus nélkül nem lennék itt" - kamerák előtt vállalta fel hitét a Major League baseball-játékosa

Már korábban is beszélt Isten szeretetéről.

Jackson Holliday. - Kép: Paul Rutherford/Getty

A Major League Baseball-játékosa Jézus Krisztusnak tulajdonítja, a tehetségét.

Miután Jackson Holliday, a World Series-győztes Matt Holliday fia, nemrég lejátszotta első mérkőzését a Baltimore Orioles csapatában, majd interjút adott a riportereknek. számolt be a Blaze pénteken.

Amikor megkérdezték tőle, hogy az első játékrész alján miért ment a második bázis mögé, és miért érintette a földet, a fiatalabb Holliday elmagyarázta, hogy rutinból húzott keresztet.

"Jézus nélkül nem lennék itt, őszintén szólva. Az ő szeretete, amivel megáldott engem, és megáldott azzal, hogy baseballozhassak, és hogy ma itt legyek, valószínűleg sehol sem lennék nélküle"

- mondta:

Hozzátette:

"Ez egyfajta rutin, amit a meccsek előtt, vagy minden ütés előtt csinálok."
"Csak hálát adok az Úrnak"

- mondta.

A Sports Spectrum podcast 2022-es megjelenése során a a Deseret News beszámolói szerint Jackson Holliday Isten szeretetéről is beszélt a hallgatóknak.

"Jézus meghalt a kereszten a bűneinkért, mert nyilvánvalóan nem vagyunk tökéletesek, és sokat vétkezünk. Hogy ennyire szeretett minket, hogy elküldte az egyetlen Fiát, hogy meghaljon értünk, ezért örökké hálás leszek"

- magyarázta.

A beszámoló megjegyezte, hogy Holliday szerdán Bostonban debütált az Oriolesban. Videófelvételen látható az a pillanat, amikor álló ovációban részesült:

(Breitbart)

Legfrissebb