Ugrás a tartalomra

Izraeli márkákkal köti össze az influenszereket egy új marketing ügynökség

Rengetegen maradtak bevétel nélkül, miután Izrael melletti kiállásuk miatt bontották velük a szerződéseket.

Photo by Levi Meir Clancy / Unsplash

A Barzel Media célja, hogy ellensúlyozza a bojkottokat azokkal szemben, akik támogatják a zsidó államot.

Szerdán indították útnak az új, tel-avivi székhelyű marketingügynökséget melyet azért hoztak létre, hogy segítsen új kapcsolatokat kialakítani a zsidó és izraeli márkák és a közösségi média influencerek között, akik az október 7-i halálos terrortámadások után Izrael támogatása miatt szembesültek a visszhanggal.

Sok Izrael-párti influencer elvesztette nemzetközi ügynökségi és márkaszponzorációját, amiért hangot adott a zsidó állam melletti támogatásának, és felszólította a Hamászt túszok szabadon bocsátására.

A Barzel Media célja, hogy a zsidó állammal szembeni bojkottok ellenére arra törekedjen, hogy összekapcsolja az izraeli és zsidó tulajdonú márkákat Izrael-párti tartalomkészítőkkel és influencerekkel, akik ugyanazokat az értékeket és nézeteket vallják Izraelről.

Minden márka, amellyel a Barzel Media együtt dolgozik, a bevétel egy részét jótékonysági célokra is felajánlja.

"Az alkotóknak soha nem kellene választaniuk karrierjük és az Izraelért való kiállás között"

- mondta a Barzel Media alapítója és vezérigazgatója, Brian Spivak.

"Több száz olyan tartalomkészítővel találkoztam, akiknek a túszok és Izrael melletti nyílt kiállásuk miatt törölték a szerződéseiket. Ezért döntöttem úgy, hogy létrehozom a Barzel Media-t."

Bianca Jade influencert, aki több százezer követővel rendelkezik a közösségi média platformokon, elbocsátották televíziós műsorvezetői állásából és elvesztette márkakapcsolatát, mert támogatta Izraelt. Most ő is a Barzel Mediával dolgozik együtt.

"Olyan alkotóként, aki mindig is kiállt a humanitárius, faji és társadalmi igazságossági ügyek mellett, úgy éreztem, hogy szükség van arra, hogy a befolyásomat az október 7-i áldozatoknak adjam"

- mondta Jade.

"És annak ellenére, hogy eladási rekordokat döntöttek ezek a márkák, amikor felemeltem a hangomat a túszok és a túszok családjai mellett, azonnal elbocsájtottak, és elvesztettem minden bevételemet. "

- részletezte Jade valamitn hozzátette:

"Annyira örülök, hogy Brian megalapította ezt az ügynökséget, és tudom, hogy vele szabadon kifejezhetem az értékeimet, valamint félelem nélkül népszerűsíthetek olyan szervezeteket, amelyek osztoznak ezekben az értékekben."

(TOI)

Legfrissebb