Ugrás a tartalomra

"Isten áldja Amerikát"- különleges Bibliát népszerűsít Donald Trump

Elmondta, hogy neki a Biblia a kedvenc könyve.

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke, kezében a bőrkötésű "Isten áldja Amerikát" c. Bibliával. - Kép forrása : X

Donald Trump volt elnök kedden egy új, bőrkötéses Bibliát népszerűsített, és arra figyelmeztette támogatóit, hogy az Egyesült Államokban a keresztények "ostrom alatt vannak".

A Truth Social oldalra feltett videónyilatkozatában Trump megmutatta a Biblia egy változatát, amelyet Lee Greenwood zenésszel együtt népszerűsít, akinek "God Bless the USA" című dala gyakran szerepel Trump gyűlésein.

Trump megjegyezte, hogy a Biblia, amely a King James-verzióban készült és 59,99 dollárba kerül, tartalmazza az amerikai alapító dokumentumokat is, amelyek elolvasására minden állampolgárt buzdított.

"A szívednek és a lelkednek szüksége van rá"

- mondta Trump.

"Sokan közületek még soha nem olvasták, és nem tudják, hogy milyen szabadságjogokkal és jogokkal rendelkeztek amerikaiakként, és hogyan fenyeget benneteket a veszély, hogy elveszítitek ezeket a jogokat"

- hangsúlyozta Trump valamint hozzátette:

"Ez történik folyamatosan. Nagyon szomorú dolog, ami az országunkban történik, de meg fogjuk fordítani".

Trump a továbbiakban azt állította, hogy "a vallás és a kereszténység a legnagyobb dolog, ami hiányzik ebből az országból", és állítása szerint ezért van az, hogy a nemzet ekkora "zűrzavarban" van.

"Szerintem ez az egyik legnagyobb problémánk"

- mondta.

"Ezért van az országunk a teljes zűrzavarban. Elvesztettük a vallást az országunkban".

Trump hozzátette, hogy szerinte minden amerikai ember otthonában kellene lennie egy Bibliának, és hogy neki személy szerint "sok" van belőle, mert ez a "kedvenc könyve".

"Ez a Biblia emlékeztet arra, hogy a vallásunk a legnagyobb dolog, amivel vissza tudjuk hozni Amerikát, és újra naggyá tudjuk tenni Amerikát"

- mondta.

"A vallás annyira fontos, annyira hiányzik, de vissza fog térni, és erősen fog visszatérni, ahogyan az országunk is erősen fog visszatérni".
"Végső soron nem a washingtoni bürokratáknak tartozunk felelősséggel, hanem a mennyei Istennek"

- folytatta.

"A keresztények ostrom alatt vannak. Meg kell védenünk az Istent támogató tartalmakat. Szeretjük Istent, és meg kell védenünk mindent, ami Isten-barát. Meg kell védenünk Istent a közéletben, és nem szabad engednünk, hogy a média vagy a baloldali csoportok elhallgattassanak, cenzúrázzanak vagy diszkrimináljanak minket"

- részletezte.

Trump azzal zárta beszédét, hogy az alapító atyák "óriási dolgot tettek, amikor Amerikát a zsidó-keresztény értékekre építették", de az alapjukat "támadás éri, talán úgy, mint még soha". Arra buzdította hallgatóit, hogy vásárolják meg a Bibliát, hogy segítsenek terjeszteni "keresztény értékeinket másokkal".

Az amerikai alkotmány, a Bill of Rights, a Függetlenségi Nyilatkozat és a Hűségeskü másolatai mellett a Biblia tartalmazza Greenwood "God Bless The USA" című dalának kézzel írt refrénjét is.

(Christian Post)

Legfrissebb