Ugrás a tartalomra

Hollywoodi sztárok az amerikai elnöknek: azonnal haza kell hozni a túszokat

Adam Sandler, Katy Perry, Madonna, Chris Rock, Jessica Biel, és Orlando Bloom is csatlakozott.

Photo by Venti Views / Unsplash

Nyílt levélben fordultak a Hamász által fogvatartott túszok ügyében Joe Biden, amerikai elnökhöz a hollywoodi hírességek.

" Tisztelt Biden elnök úr!

Örömmel értesültünk a két amerikai túsz, Judith Ranaan és lánya, Natalie Ranaan, valamint a két izraeli túsz, Nurit Cooper és Yocheved Lifshitz szabadon bocsátásáról, akiknek férje továbbra is fogságban van.

Azonban megkönnyebbülésünket beárnyékolja, hogy 220 ártatlan ember, köztük 30 gyermek továbbra is a terroristák fogságában van, akiket kínzással és halállal fenyegetnek. Őket a Hamász az október 7-i kegyetlen mészárlás során ejtette túszúl, ahol több mint 1400 izraelit mészároltak le, nőket erőszakoltak meg, családokat égettek el élve és csecsemőket fejeztek le.

Köszönjük megingathatatlan erkölcsi meggyőződését, vezetését és támogatását a zsidó nép iránt, akiket a Hamász több mint 35 évvel ezelőtti megalakulása óta terrorban tart, és a palesztinok iránt akiket a Hamász már 17 éve - mióta átvette az uralmat Gáza felett – rettegésben tart, elnyom és áldozattá tesz.

Mindannyian ugyanazt akarjuk: az izraeliek és a palesztinok szabadságát, hogy békében élhessenek egymás mellett. Szabadságot a Hamász által terjesztett brutális erőszaktól. És a legsürgősebben, ebben a pillanatban, a túszok szabadságát.

Arra kérünk mindenkit, hogy addig ne nyugodjanak, amíg az összes túszt el nem engedik. "
"Egyetlen túsz sem maradhat hátra."
"Akár amerikai, argentin, ausztrál, azerbajdzsáni, brazil, brit, kanadai, chilei, kínai, dán, holland, eritreai, filippínó, francia, német, indiai, izraeli, olasz, kazah, mexikói, panamai, paraguayi, perui, lengyel, portugál, román, orosz, dél-afrikai, spanyol, Srí Lanka-i, thaiföldi, ukrán, üzbég, vagy más,
haza kell hoznunk őket"

-írták.


Hírességek, akik aláírták az amerikai elnöknek címzett nyílt levelet:

Legfrissebb