Ugrás a tartalomra

Hollywood igazi arca: keresztény hite miatt dobták a Herkules sztárját

Így harcolnak a toleranciáért?

Photo by De'Andre Bush / Unsplash

Keresztény hite, világnézete, és politikai meggyőződése miatt szakított Hollywood a Herkules című filmsorozat sztárjával.


Sorbo a Fox Newsnak adott interjúban mesélt arról, hogy milyen visszautasítást érzett, mikor először kezdett nyíltan beszélni hitéről. Az ügynöke ejtette őt, mint ügyfelet, és felkerült a Hollywoody "feketelistára" miután a nagy nyilvánosság előtt is felvállalta hitét és meggyőződését. - számol be a Christian Headlines.

"Elszomorított, hogy attól, aki éveken át az ügynököm és a menedzserem volt, azt kellett hallanom, hogy nem tudunk neked többé munkát biztosítani, mert konzervatív vagy és keresztény"

- mondta Sorbo.

Kevin Sorbo - Kép Forrása: Getty Images/Jamie McCarthy/Staff
"Majdnem elnevettem magam, hiszen ez egy olyan iparág, amely a toleranciáért és a szólásszabadságért harcol de igazából egy egyirányú utca. És tudod, ez nagyon rossz"

- fejtette ki Sorbo.

Egyebek mellett a férfi arról is beszámolt, hogy az online közösségi platfromok blokkolni kezdték a az általa megosztott tartalmakat.

"Nem szeretik az igazságot. A Twitteren azt mondtam, hogy több összeesküvés elméletre van szükségem, mert eddig mindegyik beigazolódott"

- részletezte Sorbo.

"De bocsánatot kért a Facebook amiért eltávolított annak ellenére, hogy igazam volt? Nem, mert nem szeretik az igazságot. Néhány ember számára túl nehéz elfogadni az igazságot."

Sorbo a vele történtekre adott válaszul elindította saját produkciós stúdióját feleségével.

Arról, hogy miként változott meg a színész élete a Billy Grahammel történő találkozás után, ebben a cikkünkben olvashat.
Legfrissebb