Ugrás a tartalomra

Hogyan őrizzük meg a józanságunkat?

A legérdekesebb hírek és beszélgetések a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Netanjahu azt üzeni Bidennek, hogy maradjon ki Izrael ügyeiből, fizikai és érzelmi károsodást okozhat a titkolózás, Ron DeSantis izraeli látogatást jelentett be - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Háború, tüntetések, törvények: hogyan őrizzük meg a józanságunkat?

Kulifai Mátéval, a Hetek lapszerkesztőjével arról beszélgettünk a Hit Rádió Világnézet műsorában. A világunkban kialakuló válságok kapcsán, hogyan kell megőrizni a józanságunkat és helyes értékítéletet hozni a felmerülő kérdésekben? Miért van az, hogy “sokszínűnek” beállított világunkban politikai ideológiák mentén, csak fekete-fehérben, gonoszban és jóban lehet gondolkodni?


Magyarország képes a kompromisszumra? – Ábrahám Róbert, Sarkadi-Illyés Csaba

Ábrahám Róbert influenszer és Sarkadi-Illyés Csaba, az Alfahír főszerkesztője voltak Fekete Rita műsorvezető vendégei a Hit Rádióban. A beszélgetés során szó volt arról, hogy miért nem hívták megy Magyarországot a demokráciacsúcsra, a finn és svéd NATO csatlakozásról, valamint arról, hogy Magyarország hogyan próbál szembemenni az úthengerrel. Külpolitikai kérdésekről is kérdeztük vendégeinket.


A hitradio.hu hírei 🌎

Fizikai és érzelmi károsodást okozhat a titkolózás

A kisebb titkok ártalmatlanok, de az igazán fajsúlyos dolgok, mint például a hűtlenség eltitkolása, fizikai és érzelmi károsodáshoz vezethet – állítja Michael Slepian, a Kolumbiai Egyetem pszichológiaprofesszora A titkok titkos élete (The Secret Life of Secret) című könyvében. Az elmúlt évtizedben Slepian több száz tanulmányt készített a titkokról; megállapította, hogy azok, akik többet titkolóztak, rosszabb egészségi állapotról, kevesebb örömteli pillanatról, kevésbé erős emberi kapcsolatokról számoltak be, mint azok, akik nem rejtegetnek csontvázat a szekrényükben.


További hírek:


Netanjahu azt üzeni Bidennek, hogy maradjon ki Izrael ügyeiből

Bővebben!

A marihuána fellegvára lesz Németország

Bővebben!

Ron DeSantis izraeli látogatást jelentett be

Bővebben!

🎙️

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Az érzelmi intelligencia

Lélekmód

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb