Ugrás a tartalomra

Gal Gadot kiállt az izraeli énekesnő mellett

Azóta közel egymillió követőt veszített.

Gal Gadot részt vesz a Vanity Fair Oscar-bulin Beverly Hillsben a 92. Oscar-díjátadó ünnepségen az amerikai Los Angelesben, Kaliforniában 2020. február 9-én. - Kép forrása: Reuters

Gadot mellett, aki néhány órával a fellépése előtt egy FaceTime-hívásban gratulált és bátorította Golant, Noa Tishbi is bátorította őt, és elmagyarázta követőinek, hogyan szavazhatnak rá a tengerentúlon.


Nemsokkal azután, hogy az izraeli versenyző, Eden Golan bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál múlt heti döntőjébe, a Walla Celebs megnézte, kik azok, akik Golannak szurkoltak, és kik azok, akik nem. A listán főként nemzetközi hírességek szerepeltek Gal Gadot vezetésével.

Gadot mellett, aki néhány órával a fellépése előtt egy FaceTime-híváson gratulált és bátorította Golant, Noa Tishbi is bátorította őt, és elmagyarázta követőinek, hogyan tudnak rá szavazni. Idén Európán kívül más kontinensekről is lehetett szavazni, és Izrael világszerte 323 pontot kapott a közönségtől.


Gadot messze a legtöbb követővel rendelkező izraeli, és az egyik legtöbbet követett sztár a világon. A hollywoodi színésznő, aki a történetek megosztása előtt 109 millió követővel rendelkezett. Azt követően, hogy megosztotta a Golant támogató történeteket, a követőinek száma 108 millióra csökkent. Gadot vélhetőleg ennek következtében tehát közel egymillió követőt vesztett.

(Jpost)

Legfrissebb