El kellett távolítani egy transznemű tanárt egy floridai iskolából

Biztonsági okokból el kellett távolítani egy transznemű tanárt egy floridai iskolából, aki azt mondta, néhány diákot lelőne.

Egyes források szerint a transznemű tanár nemrégiben értesült egy olyan posztról, amelyben a közösségi média felületen szexuális beállítottságát negatívan kritizálták. A tanárt március 24-én az iskola tanácsadói irodájába küldték miután állítólag azt mondta, rossz gondolatok gyötrik, önkárosításra tett utalásokat, valamint azt mondta, öngyilkos gondolatoktól szenved, és hogy otthon fegyverek vannak a birtokában, és néhány diákot lelőne, amiért nem teljesítettek a képességeiknek megfelelően.

A tanár nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a helyi hatóságok azonnal léptek, és három fegyvert, valamint lőszereket vittek el az otthonából.

A tanárt eltávolították az iskolából, az incidens kivizsgálása folytatódik

– áll a Floridai Oktatásügyi Minisztérium pénteki közleményében.

A szülők között akadnak páran akik szerint a tanárt csak szexuális orientációja miatt vették célkeresztbe, de a legtöbben azonban nem értenek egyet ezzel.

„Nem számít, hogy fehér, fekete, lila, zöld vagy orrszarvú, fenyegetést jelentett”

mondták a szülők.

Senki nem dolgozhatna egy iskolában, aki ilyen megjegyzést tesz. Ha ezt egy diák mondta volna, akkor vádat emelnének ellene és kirúgnák

– tette hozzá egy másik szülő.

(Daily Wire)