Ugrás a tartalomra

dr. Mészáros István: "Meddig tart még a világ illúziója arról, hogy szalonna lesz a kutyából?"

Elmondta, hogy a Hamász célja Izrael megsemmítése.

A Hit Gyülekezete vezetőlelkészének beszéde után dr Mészáros István, a Hit Gyülekezete lelkésze, az Országgyűlés emberjogi, kisebbségi és vallásügyi bizottságának korábbi alelnökének beszédéből is megosztunk pár részletet.

„Mintha a pokol kapui tárulnának föl előttünk, a Hamasz nevű halálszekta brutalitását látva.

- kezdte beszédét a lelkész.

"Civilek, köztük kisgyermekek, nők és öregek százszámra történő, válogatás nélküli lemészárlása messze több, mint terrorizmus, több, mint háború. Ez barbár tömeggyilkosság”

- fejtette ki véleményét.

"Meddig tart még a világ illúziója arról, hogy emberi együttélésre alkalmas lény a dzsihadistából?"

- teszi fel a kérdést Meszáros, aki szerint a nemzetközi politika álszentsége és cinizmusa a jóemberkedés köntösébe bújva a rablógyilkosok szabadságáért aggódik, és az áldozatokat hibáztatja, akiket nem csak, hogy nem véd meg, de még korlátozná is őket az önvédelemben.

"A Hamasz már a megalakulásakor világosan kijelentette és alapító Kartája eredeti szövegébe foglalta, hogy célja Izrael megsemmisítése”

- fogalmazott Mészáros.

Azonnali hatállyal állítsák le a Palesztin Hatóság további anyagi és minden típusú támogatását!

- üzente Európa vezetőinek a lelkész többek között, mivel elmondása szerint Palesztin Autonómia támogatására befolyó dollármilliárdok javarészt a terrorista infrastruktúra kiépítésére kerülnek fölhasználásra – az arab fiatalok és családok életkörülményeinek javítása, normalizálása helyett.

A teljes beszédet az alábbi videón hallgathatják meg teljes terjedelmében.

Legfrissebb