Ugrás a tartalomra

Disney+ botrány: Filmsorozat egy lányról aki teherbe esett a Sátántól

A Movie Guide elnöke tiltakozásra buzdítja a szülőket.

A Pauline cmű film csapata - Disney

A MovieGuide, családbarát szórakoztatóipari szervezet megkongatta a vészharangot egy készülő Disney+ film miatt, amely egy tinédzser lány Sátánnal való szerelmi viszonyáról szól.


A streaming platform engedélyt adott a Pauline című új, német eredetű sorozat gyártásának megkezdéséhez. A sorozat egy 18 éves lányról szól, aki egy egyéjszakás kaland után teherbe esik az ördögtől.


"A sorozat egy olyan projekt része, amely hosszú ideje nagyon közel áll a szívünkhöz"

– mondta Philipp Käßbohrer és Matthias Murmann, a sorozat alkotói.

"Nagyon örülünk, hogy a Disney+ ugyanúgy szereti ezt a coming-of-age történetet, mint mi, és annak is, hogy most egy ilyen csodálatos szereplőgárdával és stábbal kezdhettük meg a forgatásokat"

– tették hozzá.

Az utóbbi időben a Disney "coming-of-age" filmjei nem nagyon nyerték el a szülők tetszését, mivel gyakran boszorkánysággal, szexualitással és erőszakkal kapcsolatos témákat feszegetnek.

Tavaly a cég egyenként több mint 100 millió dollárt bukott a Fényév és a Furcsa világ című animációs filmjeik miatt - amelyek azonos nemű kapcsolatokat ábrázoltak a vásznon.

A Movieguide elnöke és alapítója, Ted Baehr, felszólítja a szülőket, hogy petíciót nyújtsanak be a Disney+-hoz, hogy ne engedjék a Pauline megjelenését a platformon.


"Nem hagyhatjuk, hogy ez a torz és felháborító tartalom megrontsa gyermekeink értékeit és hitét"

– osztotta meg.

"Borzalmas módon ez a sorozat még a Sátánt is romantikus partnerként ábrázolja! Azzal, hogy normalizálja és népszerűsíti az ilyen kapcsolatot, a Pauline veszélyes üzenetet közvetít a fiatal nézők számára, hogy a démonokkal, a Sátánnal és a gonosszal való társulás elfogadható, sőt, kívánatos!"

– fejtette ki véleményét.

Baehr elmondta, hogy a MovieGuide a Citizen-go partnereként meg szeretné akadályozni a sorozat bemutatását a Disney+-on.


"Ha megjelenik, fiatal nézők milliói lesznek, akik ezt a kifacsart és felkavaró történetet kívánatosnak és izgalmasnak érezhetik"

– figyelmeztetett Baehr.

"Az a kísérlet, hogy a sorozat normalizálja, sőt népszerűsíti a démoni társulást, szemenszedett kísérlet arra, hogy megpróbálja elmosni az erkölcs határait és ezzel kívánatossá tegyék a gonoszt"

– folytatta Baehr.

(CBN)

Legfrissebb