Ugrás a tartalomra

Demi Lovato-t kritizálta új daláért a Skillet frontembere

Arra kéri a szülőket, hogy beszélgessenek erről a gyermekeikkel.

John Cooper és Demi Lovato - Kép forrása: Dominik Bindl/Getty Images; Jason Koerner/Getty Images

John Cooper, a Grammy-díjra jelölt Skillet nevű keresztény rockzenekar frontembere, nemrég éles kritikával illette a popénekes Demi Lovato-t új daláért, amelyben a kereszténységet is támadta.

A PluggedIn című podcast-ben felhívta a szülők figyelmét a popénekes "Swine" című dalára, melyben Lovato az abortuszpárti aktivisták sablonszerű érveit ismételgetve nyíltan kritizálja a kereszténységet is.

Cooper azt mondta, hogy a szülőknek nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a popkultúra erőfeszítéseit az abortusz és a szexuális promiszkuitás normalizálása terén, hanem inkább meg kell érteniük az üzenetet, hogy hatékonyan tudjanak beszélgetni erről a gyermekeikkel.

"Ebben a dalban annyi gonoszságot foglal össze"

- mondta a dalról Cooper.

Ezután megjegyezte, hogy Lovato vulgáris kifejezésektől hemzsegő dalával az abortusz és a szexuális szabadság népszerűsítésére tett kísérletet.

"A dalban felsorolja mindazokat az érveket, amelyeket mi, életpárti aktivistaként is felsorolunk. Például, hogy sokan nem azért végeznek a kisbabáikkal, mert nem engedhetik meg maguknkak, hanem mert nem akarják, hogy korlátozva legyenek abban, hogy kivel, mikor és hogyan lépnek szexuláis kapcsolatba"

- fejtette ki Cooper.

"Nem akarok fogamzásgátlást használni. Mindent meg kell tudnom csinálni, amit csak akarok"

- hangsúlyozza a dalban Lovato.

"Ez tiszta nárcizmus, tiszta gonoszság, és ő kiabál mindazokra az emberekre, akik azt mondják, hogy ez gyilkosság"

- emeli ki a Skillet frontembere.

Lovato a videóklippben, amint kettétépi az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága által kimondott ítéletről szóló dokumentumot, amellyel eltörölték a Roe kontra Wade üggyel felállított precedenst, a tagállamokra hagyva ezzel az abortusz szabályozását.

Lovato egyenesen a kormányt támadja a dalában azért, mert "kontrollt gyakorol a teste felett", valamint a dalban, és legújabb albumában is nyíltan támadja a kereszténységet.

"Beszéljétek meg ezeket a dolgokat a gyerekeitekkel! Némi munkát fog igényelni tőletek, hogy megértsétek ezt a világnézetet. De amikor én elkezdtem beszélni erről a saját gyerekeimmel, elkezdték megérteni ezeket a dolgokat, azt mondták: "Ez borzalmas"

- tette hozzá.

(Breitbart)

Legfrissebb