Ugrás a tartalomra

"Csak így tovább" - Donald Trump videóban üzent a magyaroknak

A szabadság, a család, és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeinek védelméről is beszélt.

Donald Trump videóban üzent a magyaroknak az idei CPAC-en. - Kép forrása: Csudai Sándor

Az Egyesült Államok volt elnöke, Donald Trump egy videóüzenetben köszöntötte a nézőket az idei Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC).


Trump először Orbán Viktornak, majd Szánthó Miklósnak , az Alapjogokért központ főigazgatójának mondott köszönetet. - írja a Magyar Nemzet.

Felidézte, hogy nemrég beszélt az Egyesült Államokban a CPAC-en, és most megtiszteltetésnek veszi, hogy Magyarországon szólhat ennyi hazafihoz, akik, ahogyan ő fogalmazott:

"büszkén harcolnak a nyugati civilizáció megmentéséért vívott harc frontvonalában."
"Együtt veszünk részt egy epikus küzdelemben, hogy felszabadítsuk a nemzetünket mindazon baljós erők ellen, amelyek el akarják pusztítani."

A volt elnök szerint minden nap "azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megvédjük szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat,

és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit."

Trump ezt követően Orbán Viktort méltatta néhány szóban.

"Elnökként büszke voltam arra, hogy együtt dolgozhattam Orbán miniszterelnökkel, aki egyébként egy nagyszerű ember, hogy előmozdítsuk a két nemzet értékeinek és érdekeinek érvényesítését"

– fogalmazott Trump, majd kiemelte erőfeszítéseik közös vonásait: 

"Leszámoltunk az illegális bevándorlással, megvédtük határainkat, munkahelyeket teremtettünk, megvédtük hagyományainkat, valamint a ma oly fontos zsidó–keresztény értékeket."

Trump továbbá nagy lelkesedéssel beszélt arról, mennyire várja, hogy ismét együtt dolgozhasson a magyar miniszterelnökkel, amennyiben megnyeri a választást. Hangsúlyozta, hogy:

"Amíg egységesek maradunk az elveinkhez hű víziónkban, és félelem nélkül védjük értékeinket, addig a konzervatívok meg fogják nyerni a csatát, hogy megmentsük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól, és visszaállítsuk a konzervativizmus uralmát"

- mondta.

"Csak így tovább, fantasztikus munkát végeztek, és nagyszerű miniszterelnökötök van'"

– zárta üzenetét Donald Trump.

(Magyar Nemzet)

Legfrissebb